Cornelius: Hayal kırıklığı yaşıyoruz

27.09.2021 - 22:16 | Son Güncellenme: 27.09.2021 - 22:24

Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak Süper Lig’de liderlik şansını kullanamayan Trabzonspor’da golün sahibi Cornelius Andreas maç sonu açıklamada bulundu. İşte detaylar…

Cornelius: Hayal kırıklığı yaşıyoruz

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Alanyaspor ile evinde oynadığı maçta 1-1’lik sonuçla 2 puan kaybetti. Bordo-mavili takımın beraberlik golünü atan Andreas Corenelius karşılaşmanın ardından konuştu.  

Danimarkalı santrfor, "Hayal kırıklığı yaşatan bir maç bu. Kazanmak için buradayız. Takımımızın kalitesi, her maçı kazanacak güçte. Bu maçtan da öğrenecek şeylerimiz var. Bir sonraki maçı yine kazanmayı hedefleyeceğiz" dedi.

Cornelius, "Rakibimizin nasıl oynayacağını maçtan önce konuşmuştuk. Rakibimiz merkez bölgeyi kapatan, çok dar oynayan, birbirine yakın oynayan ancak kanatlarda boşluk veren bir takımdı. Oyun planımızı bunun üzerine kurmuştuk bugün. Bu taktiğimizin bir parçasıydı. Ve aslında bu plan çok da iyi işledi ilk yarıda özellikle. İkinci yarı biraz daha değişiklikle yakın oynamaya başladık" ifadelerini kullandı

Edgar Ie: Elimizden geleni yaptık 

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Edgar Miguel le ise, "Bütün takım arkadaşlarımızla birlikte hafta boyunca sıkı çalışıyoruz. Zaten herkes oynama fırsatını bekliyor. Oynayan bütün arkadaşlarımız ben de dahil olmak üzere elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugün de aynısı oldu aslında. Tabii ki oynadığımız hiçbir maçta hedefimiz beraberlik değil, tek hedefimiz kazanabilmek” dedi. 

Edgar Ie sözlerini, "Bugün kazanabilmek adına bütün mücadeleyi gösterdi takım. Elinden gelen her şeyi yaptı. Maalesef olmadı ancak olursa böyle olacak zaten, böyle maçları kazanıyorsunuz. Bütün mücadeleyi göstererek, elinizden gelen her şeyi yaparak. Bir sonraki maçta hedefimiz yine kazanmak olacak" ifadeleriyle tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler