Thibaut Courtois Şampiyonlar Ligi Kupası Real Madrid'e getirdi

Feride Kara
29.05.2022 - 01:13 | Son Güncellenme: 29.05.2022 - 02:19

Liverpool-Real Madrid Şampiyonlar Ligi finaline Thibaut Courtois damgasını vurdu. Belçikalı kaleci yaptığı 9 kurtarışla maçın en değerli oyuncusu seçildi.

 Thibaut Courtois Şampiyonlar Ligi Kupası Real Madrid'e getirdi

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile Real Madrid'in karşılaşması nefesleri keserken Vinicius Junior'un 59. dakikada attığı golle kupayı kazanan Real Madrid, 2021-2022 sezonunda Avrupa'nın en büyüğü oldu.

Courtouis Liverpool'u durdurdu

Real Madrid 14.kez Şampiyonlar Ligi kupasını kazanırken gecenin kahramanı Courtouis oldu. Liverpool, geriye düştükten sonra Real Madrid kalesinde üst üste girdiği pozisyonlara girerken Belçikalı kaleci Thibaut Courtouis'i gole izin vermedi. Özellikle Salah'ın pozisyonuna dur diyen Courtouis maçın en değerli oyuncusu seçilmeyi başardı. 

İlgini Çekebilir
Terim dev maçı yorumladı, Ömer Üründül TT oldu!
Habere Git

İsmime biraz saygı duyulmasını istedim

Dev maçı 9 kurtarışla tamamlayan kaleci Thibaut Courtois karşılaşmanın ardından "İngiltere'de yeterince saygı görmüyorum. O sebeple, bugün bu performansı sergiledim. İsmime biraz saygı duyulmasını istedim. Real Madrid'in final oynamadığını, kazandığını söylemiştim ve 'Real Madrid rezil olacak' diyen bir sürü tweet görmüştüm." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler