Cristian Medina'nın alternatifi bulundu: Fenerbahçe'den 9 milyonluk teklif!

06.09.2024 - 09:47 | Son Güncellenme: 06.09.2024 - 10:05

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Boca Juniors'tan Cristian Medina'nın transferinin zora girmesinin ardından Alan Lescano'yu gündemine aldı.

Cristian Medina'nın alternatifi bulundu: Fenerbahçe'den 9 milyonluk teklif!

AJANSSPOR - HABER

Orta saha çalışmaları için harekete gelen Fenerbahçe, Cristian Medina için hamle yapmıştı. Medina'nın ekibi Boca'nın Ocak ayını işaret etmesinin ardından Sarı-Lacivertli ekibin yeni bir alternatif isim belirlediği ve ilk teklifi yaptığı iddia edildi.

Medina transferinde Ocak ayı işaret edildi

Takvim tarafından aktarılan haberde Fenerbahçe'nin Cristian Medina transferi için yaptığı teklifin reddedildiği belirtilmişti. Medina için Güney Amerika ekibi Boca Juniors'a 15 milyon Amerikan Doları ve sonraki satıştan yüzde 20 pay önerilmesine rağmen Arjantin takımı tescil döneminin sona ermesi nedeniyle Kanarya'nın teklifini reddetti. Medina'yı satması halinde yerine yemi bir isim alamayacak olan Fenerbahçe'nin sonrasında dönüş yaparak "Teklifi kabul edelim ancak Medina ocak ayına kadar bizde oynasın" talebinde bulunduğu aktarılmıştı. Yönetim bu kararı vermek için düşünmek adına süre isterken son kararı ise Jose Mourinho'nun vereceği belirtildi.

Fenerbahçe, Medina'ya alternatif transfer için teklif yaptı

Fenerbahçe, Cristian Medina transferinde Ocak ayının işaret edilmesinin ardından alternatif bir isim de belirledi. 0221'den aktarılan bilgilere göre Sarı-Lacivertli ekip Alan Lescano için harekete geçti. Fenerbahçe, Lescano için takımı Argentinos Juniors'a 9 milyon Euro teklif yaptı. Aktarılan bilgilerde Lecano'nun Medina'nın ardından ikinci tercih olduğunun da altı çizildi. Alan Lescano'nun Argentinos Juniors ile 2027'ye kadar kontratı bulunurken piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe eski Galatasaraylı yıldızı transfer etmeye hazırlanıyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler