Cristiano Ronaldo geleceği hakkında konuştu

21.04.2019 - 01:09 | Son Güncellenme: 21.04.2019 - 01:09

İtalya Serie A Ligi'nin 33. hafta karşılaşmasında Juventus, sahasında karşılaştığı maçta Fiorentina'yı 2-1 mağlup etti ve bitime 5 hafta kala şampiyon oldu. İtalyan ekibinin Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo maç sonu DAZN'a açıklamalarda bulundu.

"Juventus'ta kalacağım"

Seneye takımda kalacak mısın sorusuna Ronaldo, "Yüzde bin Juventus'ta kalacağım." dedi.

"Hiç kolay olmadı"

Bence ilk sezon çok güzel geçti ile sözlerine devam eden Ronaldo, "İlk senem güzel geçti ve çabuk adapte oldum. Scudetto'yu ve İtalya Kupası'nı kazandık. Gerçekten hiç kolay olmadı." şeklinde konuştu.

İngiltere ve İspanya'dan sonra...

Üç ligde de şampiyonluk yağadğını belirten Ronaldo, "İngiltere ve İspanya'da ligi kazandıktan sonra şimdi de İtalya'da kazandığım için mutluyum. Bu benim için çok önemliydi ve çok mutluyum." açıklaması yaptı.

"Daha fazlasını yapabilirdik"

Ajax'a elendikleri maçı değerlendiren Ronaldo, "Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçirdik ve mutluyuz. Her zaman kazanamazsınız. Daha fazlasını yapabileceğimizi hissettik ancak olmadı. Sadece bir takım Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilir." diye ifade etti.

"Şampiyonlar Ligi'nde finale ulaşmak zor"

Gelecek sezon hakkında konuşan Ronaldo, "Gelecek sezon yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Taraftarlarımız da bunu istiyor. Bu önemli bir kupa ancak Şampiyonlar Ligi'nde finale ulaşmak zor. Yine de iyi bir sezon geçirdiğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Juventus formasıyla 39 karşılaşmaya çıkan Portekizli yıldız 26 gol, 12 asist ile oynadı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler