Cristiano Ronaldo'dan tecavüz itirafı! İşte o ifadeler...

28.09.2018 - 19:01 | Son Güncellenme: 28.09.2018 - 22:01

Cristiano Ronaldo'dan tecavüz itirafı! İşte o ifadeler...

Dünya futbolunun yıldız ismi Cristiano Ronaldo yüz kızartıcı bir suç ithamıyla karşı karşıya kaldı. Kathryn Mayorga ismindeki ABDli bir kadın, Alman basın organı Spiegel'e verdiği röportajda futbolcunun 2009’da Las Vegas’ta kendisine tecavüz ettiğini ve ardından sus payı olarak 375 bin dolar ödediğini ileri sürerek dava açtı.

‘Acı çekip çekmediğimi sordu’

Skorer'de yer alan haberde; dokuz yıl önceki olayın bir otel suitinde gerçekleştiğini dile getiren 34 yaşındaki Mayorga’nın iddiasına göre Ronaldo kendisine tecavüz etti. Yine kadının ifadesine göre gerçekleşen menfur hadisenin ardından yıldız futbolcu kendisine acı çekip çekmediğini sordu.

‘Dizlerinin üstüne çöktü ve bana…’

Bu soruları, futbolcunun ağzından gelen ilginç bir itirafın izlediği iddiası izledi. Buna göre Portekizli futbolcu Kathryn Mayorga’ya “Bir şekilde dizlerinin üzerine çöktü ve bana ‘Ben yüzde 99 itibarıyla iyi bir insanım. Ancak geri kalan yüzde 1’i bilmiyorum” dedi.

İşini bırakmak zorunda kaldı

Cristiano Ronaldo hakkında ortaya atılan bu tecavüz iddiası bir buçuk yıl önce gündeme gelirken, o günden sonra dava açan Mayorga’nın ilk kez de konuyla ilgili suskunluğunu bozduğuna dikkat çekildi. Mayorga ayrıca yaşananlardan dolayı ilkokul öğretmenliği işini bırakmak zorunda kaldığını söyledi. 

Cristiano Ronaldo'nun tüm kız arkadaşları!

DIANA CHAVES
MERCHE ROMERO
LUCIANA ABREU
GEMMA ATKINSON
BIPASHA BASU
MARIA SHARAPOVA
NIKI GHAZIAN
JORDANA JARDEL
MIA JADUKEN
SORAIA CHAVES
ALICE GOODWIN
PARIS HILTON
RAFFAELLA FICO
IMOGEN THOMAS
KIM KARDASHIAN
IRINA SHAYK
LUCIA VILLALON
ANDRESSA URACH
KARINA FERRO
NEREIDA GALLARDO
DESIREE CORDERO
CRISTINA BUCCINO
DANIELLA CHAVEZ
MAJDA DARVING
GEORGINA RODRIGUEZ

Cristiano Ronaldo'nun avukatlarından tecavüz iddialarına cevap!

Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Kathryn Mayorga'ya tecavüz ettiğine yönelik iddialara ünlü futbolcunun avukatlarından yanıt geldi.

Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Birleşik Amerikalı Kathryn Mayorga'ya Las Vegas'taki bir otelin odasında tecavüz ettiği iddia edilmişti.

Konuyla ilgili aylar sonra konuşan Mayorga da Der Spiegel'e verdiği röportajda olayları doğrulamış ve gündemi sarsacak açıklamalarda bulunmuştu.

Olayın yeniden gün yüzüne çıkmasının ardından Ronaldo'nun avukatlarından söz konusu iddialara yanıt geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

"Spiegel'de çıkan haber açıkça yasa dışıdır. Bu haber, Cristiano Ronaldo'nun kişilik haklarına çok ciddi bir şekilde zarar vermektedir. Kişilerin özel hayatıyla ilgili şüphelere yönelik bu haber kesinlikle kabul edilemez. Dolayısıyla böyle bir iddianın tekrar üretilmesi zaten hukuksuzdur.

Son yıllarda kişilik haklarıyla ilgili olarak işlenmiş en büyük ihlallarden biri olan bu durum karşısında Spiegel dergisine manevi tazminat davası açmak için girişimlere başladık." (Fanatik)

Cristiano Ronaldo - Kathryn Mayorga olayının görüntüleri ortaya çıktı!

Geçtiğimiz haftalarda Cristiano Ronaldo'ya yöneltilen tecavüz suçlamalarının yaşandığı geceye ait olduğu iddia edilen görüntüler ortaya çıktı.

Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Kathryn Mayorga'ya tecavüz ettiğine yönelik iddialar gündeme gelmişti.

Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Birleşik Amerikalı Kathryn Mayorga'ya Las Vegas'taki bir otelin odasında tecavüz ettiği iddia edilmişti.

Tecavüz suçlamalarının yaşandığı geceye ait olduğu iddia edilen görüntüler ortaya çıktı. (Fanatik)

Cristiano Ronaldo'dan açıklama!

Tecavüz, olduğum ve inandığım her şeye ters olan iğrenç bir suç. Adımı temize çıkarmaya istekli olsam da, benim üzerimden reklamını yapmak isteyenler tarafından yaratılan bu ortamı beslemeyi istemiyorum. Rahat olan vicdanım ile soruşturma sonucunu bekleyeceğim.

Ronaldo, Pars Hlton'un avukatıyla anlaştı!

Tecavüz iddiaları nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, ünlülerin avukatı David Chesnoff'la anlaştı.

Juventus formasını giyen Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo dünyaca ünlü avukat David Chesnoff'la anlaştı.

2009 yılında ABD'de yaşandığı iddia edilen tecavüz olayıyla ilgili olarak Las Vegas polisinin yeniden soruşturma başlattığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Kathryn Mayorga'ın iddialarıyla yeniden gündeme gelen olayla ilgili olarak sert açıklamalar yapan Ronaldo bir yandan da hukuki hazırlıklara başladı.

Portekizli futbolcu daha önce Shaquille O'Neal, Mike Tyson, Andre Agassi gibi spor camiasının önde gelen isimlerinin avukatlığını yapan David Chesnoff'la kontrat imzaladı.

Chesnoff'un müşterileri arasında Leonardo DiCaprio, Paris Hilton ve Bruno Mars gibi gösteri dünyasından önemli isimler de var. 

Ronaldo iki gün önce attığı tweet'le suçlamaları reddetmişti.

63 yaşındaki avukat David Chesnoff, Las Vegas'ta faaliyet gösteren Chesnoff & Schonfeld Hukuk Firmasının sahiplerinden.

Chesnoff özellikle Paris Hilton'ın kokain bulundurduğu gerekçesiyle açılan davada medyanın gündemine gelmişti. (CNN Türk)

 

O gerçeği açıkladı! Ronaldo, tecavüz...

Son günlerde hakkında çıkan tecavüz iddialarıyla başı dertte olan Cristiano Ronaldo ile ilgili bir başka gerçek daha gün yüzüne çıktı. Son olarak Birleşik Amerikalı Kathryn Mayorga, Der Spiegel'e verdiği röportajda Ronaldo'nun kendisine 2009 yılında tecavüz ettiğini söylemişti.

Las Vegas'ta bir otel odasında Portekizli futbolcunun tecavüzüne uğradığını söyleyen Mayorga, Ronaldo'nun kendisini ters ilişkiye zorladığını ifade etmişti. Mayorga, söz konusu olayla ilgili olarak "Bana canımın acıyıp acımadığını sordu. Sonrasında dizlerinin üstüne çöktü ve '%99 oranında iyi bir insanım ancak kalan %1 hariç.'" sözlerini kullanmıştı.

Der Spiegel dergisi de Ronaldo'nun Mayorga'ya verdiği 325 bin euroluk sus payının belgelerini yayımlamıştı. Ronaldo cephesi ise tecavüz iddialarını kesin bir dille yalanlayarak Mayorga'nın prim yapmaya çalıştığını savunmuştu. Tüm bu olayların ardından Ronaldo hakkındaki tecavüz iddialarıyla ilgili bir başka gerçek daha gün yüzüne çıktı.

İsmini vermeyen bir İngiliz kadın, 2005 yılında Ronaldo'nun kendisine tecavüz ettiğini iddia etmişti. Söz konusu kadının şoförlüğünü yapan Vince Humphrey ise olayla ilgili Portekizli futbolcuyu savunan bir açıklama yaptı.

Tecavüze uğradığını iddia eden kadını otelden kendisinin aldığını belirten Humphrey şunları söyledi: "Otelden ayrıldıktan sonra gülüyordu. Çok mutlu ve heyecanlı görünüyordu. Bana kendisini çok mutlu hissettiğini söylemişti."

"Otelden ayrıldıktan sonra gülüyordu. Çok mutlu ve heyecanlı görünüyordu. Bana kendisini çok mutlu hissettiğini söylemişti. Birkaç gün sonra duydum ki polise gidip Ronaldo'nun kendisine tecavüz ettiğini söylemiş. Bunu duyunca şok geçirmiştim." (Fanatik)

Ronaldo'ya bir tecavüz suçlaması daha

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'yu tecavüzle suçlayan kadının avukatı Leslie Stovall, bir kadının daha ünlü futbolcuyu tecavüzle suçladığını açıkladı.

Ronaldo'yu tecavüzle suçlayan Kathryn Mayorga adlı kadının avukatı Leslie Stovall Daily Mail'e konuştu.

 Avukat Stovall "Benzer bir deneyim yaşadığını söyleyen bir başka kadın beni aradı" dedi. Stovall Ronaldo'yu tecavüzle suçlayan 2. kadının kimliğini açıklamadı ancak kadının şikayetini Las Vegas polisine iletebileceğini söyledi.

Las Vegas polisi Ronaldo'yu tecavüzle suçlayan ilk kadın olan Mayorga'nın geçen hafta yaşadıklarını anlatması sonucu ünlü futbolcuya yönelik suçlamanın dosyasını yeniden açmıştı.

RONALDO 2009'DA MAYORGA'YA LAS VEGAS'TAKİ BİR OTEL ODASINDA TECAVÜZLE SUÇLANIYOR

Şu anda 34 yaşında olan Kathryn Mayorga,  Der Spiegel'e verdiği röportajlarda 2009 yılında Ronaldo'nun kendisine tecavüz ettiğini anlatmıştı.

Kadın  ABD'nin Las Vegas kentindeki bir otelde iken Ronaldo'nun önce kendisini odasına davet ettiğini ardından da anal sekse zorladığını öne sürmüştü.

Mayorga olaydan bir gün sonra polise gittiğini ancak ünlü futbolcunun nüfuzu nedeniyle Ronaldo'nun ismini vermediğini belitmişti. Kadın ayrıca Las Vegas polisinin kendisine 'cesaret kırıcı' şekilde davrandığını da vurgulamıştı.

 Mayorga tecavüzün ardından ciddi bir duygusal travma yaşadığını söylemiş ayrıca Ronaldo'nun kendisine susması karşılığında 375.000 dolarlık bir anlaşmayı zorla kabul ettirdiğini iddia etmişti.

Mayorga Der Spiegel'e verdiği röportajda şu anda öne çıkmasını da 3 sebebe bağlamıştı: Yeni bir dava açarak adaleti bulabileceğine inanması, MeToo hareketinin kendisine cesaret vermesi ve kamuyonun ilgisini davaya çekerek diğer muhtemel mağdurların öne çıkmasını sağlamak.

 

Ronaldo'nun avukatına itirafları: 'Hayır', 'Dur, yapma' diye bağırıyordu, bitince özür diledim

Portekizli futbolcuya 2009'daki tecavüz suçlamasından yeninden açılan soruşturmayla ilgili geniş kapsamlı dosya hazırlayan Der Spiegel, Ronaldo'nun avukatlarına itiraflarını ve suçlamada bulunan kadını susturma anlaşmasını yayımladı.

Almanya'nın Der Spiegel dergisi, dünyanın en iyi iki futbolcusundan biri sayılan Cristiano Ronaldo'nun 2009'da Las Vegas'da ABD'li bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla açılan soruşturmayla ilgili geniş kapsamlı bir dosya yayımladı.

 Portekizli yıldızın avukatlarının e-postalaşmalarının hacklenmesi ve Football Leaks tarafından yayımlanması sayesinde hazırlanan dosyada, Kathryn Mayorga'nın Cristiano Ronaldo'yu tecavüzle suçladığında futbolcunun menajer, avukat, dedektif ordusunun devreye girerek kadını susturmanın yolunu bulduğuna dikkat çekildi.

Der Spiegel, 2010 yılında iki taraf arasında yapılan 325 bin euro karşılığı susma anlaşmasının belgesini de yayımladı.

Bu para karşılığı 13 Temmuz 2009 gecesi yaşananlarla ilgili asla konuşmama taahhüdüne giren Mayorga'ya AIDS riski bulunmadığını göstermek için HIV testi sonuçları verilmiş.

 Ronaldo'nun Mayorga'dan 'hızlı ve kaba saba anal seks' için özür dilediğini yazan Der Spiegel'e göre Ronaldo o geceyle ilgili eylül ayında avukatlarına şu itiraflarda bulunmuş:

''Onunla cinsel ilişkiye girdim. İzin verdi. Yüz üstü yatağa yattı. Ben de arkasındaydım. Kabaydı. Pozisyonu değiştirmedik. 5-7 dakika sürdü. İstemediğini söyledi ama yapmama da izin verdi. Tüm zaman boyunca kaba ve hızlıydı. Onu avuçladığım için çizikleri olabilir… Beni ereksiyona geçirdi… Ama 'hayır', 'yapma', 'ben diğerleri gibi değilim' diye bağırıp duruyordu. Bitince özür diledim.''

''Hiç sesini yükseltti mi, bağırdı mı, feryat etti mi'' sorusunu da Ronaldo ''Birçok kez 'hayır', 'dur' dedi'' diye yanıtlamış. (Sputnik)

 

Senin için hazırladığımız haberler