Cristiano Ronaldo'nun eski sevgilisi Rhian Sugden anne olmak istiyor

18.11.2019 - 20:58 | Son Güncellenme: 18.11.2019 - 18:01

Cristiano Ronaldo'nun eski sevgilisi Rhian Sugden anne olmak istiyor

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun eski sevgilisi İngiliz model Rhian Sugden, son dönemlerde anne olmak için her yolu deniyor.

Ancak sosyal medyadan Sugden'e anne olma arzusuyla ilgili çok ağır eleştiriler geliyor.

Son zamanlarda anne olmak için her yolu deneyen İngiliz model Rhian Sugden, sosyal medyadan kendisine gelen hakaret dolu mesajlara, Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla yanıt verdi.

Tüp bebek tedavisinde yaşadığı zorlukların yanı sıra, mesaj kutusuna yağan ''Anne olmayı hak etmiyorsun, çünkü geçmişte çıplak pozlar verdin'' şeklindeki eleştiriler karşısında üzüldüğünü söyleyen 33 yaşındaki Sugden, söz konusu videoda zaman zaman gözyaşlarına da mani olamadı.

Bir dönem ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz yıl İngiliz aktör Olivier Mellor ile dünyaevine giren Sugden, tüp bebek serüvenini ve kendisi gibi anne olamayan hemcinslerine yol göstermek için hazırladığı blogda, korkunç yorumlarla karşılaştığını söyledi.

İngiliz model, ''Bazıları benim anneliğe hakkım olmadığını, çünkü geçmişte 'üçüncü sayfa güzeli' olduğumu yazmış. Bazıları da çocuklarım olsa bile bir gün benim geçmişte yaptığım bu iş yüzünden alaylara maruz kalacağını belirtmiş. İnsanlar bizim de "gerçek insan" olduğumuzu unutuyorlar. Ben yaşadıklarımı, yazdığım bloğumu para için hazırlamıyorum. Yazmayı seviyorum ve oraya yazdıklarımda birkaç insana yardımcı oldum" dedi.

Akdeniz hayranı olduğunu her fırsatta dile getiren Sugden, Antalya'nın Kaş ilçesine sık sık tatile geliyor. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler