Cristiano Ronaldo’yu taklit etti! Hayatının şokunu yaşadı

15.03.2019 - 14:37 | Son Güncellenme: 15.03.2019 - 17:37

Hajduk Split'in U19 takımında forma giyen Blaz Laus, gol attıktan sonra Ronaldo'nun gol sevincini taklit etti ve hayatının şokunu yaşadı.

Cristiano Ronaldo’yu taklit etti! Hayatının şokunu yaşadı

Cristiano Ronaldo’yu taklit etti! Hayatının şokunu yaşadı

Hajduk Split'in U19 takımında forma giyen Blaz Laus, gol attıktan sonra Ronaldo'nun gol sevincini taklit etti ve hayatının şokunu yaşadı. 

 

Hırvatistan’da Hajduk Split U19 takımında forma giyen genç futbolcu Blaz Laus, Hrvatski Dragovoljac ile karşı karşıya geldikleri maçta attığı golden  sonra Cristiano Ronaldo'nun Atletico Madrid maçındaki sevincini taklit edince kırmızı kartla oyundan atıldı.

Takımını 3-1 öne geçiren golü atan Laus, sevincini Portekizli dünyacak ünlü yıldız Cristiano Ronaldo’yu taklit ederek yaşadı.

Simeone’nin yaptığı gol sevinci

 Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid’i 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından Simeone’ye yaptığı gönderme hareketiyle gündeme oturan Ronaldo’ya özenen genç, o hareketi yaptığına pişman oldu.

56.dakikada attığı golün ardından Ronaldo sevinci yaşayan Laus, Hırvat hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Büyük bir üzüntüyle oyun alanını terkeden genç oyuncu sosyal medyada da çok konuşuldu.

Senin için hazırladığımız haberler