Çukur Celasun ölecek mi? İşte diziden ayrılma sebebi...

05.04.2021 - 16:29 | Son Güncellenme: 05.04.2021 - 16:41

Çukur dizisi oyuncularından Celasun, bugün ciddi anlamda ölümle yüzleşti. Amca ve Vartolu'ya rest çekip Yamaç'ın tarafına gitmeyi kararlaştıran Celasun, aracında boğularak ölüme terk edildi. Peki, Celasun ölecek mi? Yoksa kurtuldu mu? Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynadı? İşte, Çukur Celasun'a dair merak edilen her şey.

Çukur Celasun ölecek mi? İşte diziden ayrılma sebebi...

Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanında Celasun karakterinin ölüme yüzleştiği sahnesi çok konuşuldu. Yıllardır dizide boy gösteren, dizinin alışıldık simalarından biri olan Celasun ölecek mi? İnternette en çok araştırılan konulardan biri haline gelen Celasun'u kim canlandırıyor? Celasun'un gerçek hayattaki adı nedir? Bugün, dizide oldukça büyük bir kırılma noktası yaşanacak. Nitekim, babasının mirasını geri alabilmek için kimseyi görmeyen Yamaç, en son Vartolu'yu karşısına almıştı. 

Çukur Celasun ölecek mi?

Çukur dizisinin oyuncularından Celasun, bugün yayınlanan fragmanda ölümü ensesinde hissetti. Çukur Celasun karakteri başka bir dizide başrol oyuncusu olacağı için bu diziden ayrılması gündemde. Celasun'un aracına binen gizli bir kişi, koltuğunun arkasından iple boğmaya kalkıştı. Bir an için çaresiz kalan oyuncunun öleceği düşünülüyor. Diğer yandan, Celasun'un ölüm sahnesi karşısında üzülen seyirciler, bu sahneyi izlemeyeceklerini söyledi. Celasun'un ölüp ölmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Çukur Celasun'un gerçek hayattaki adı ne?

2017 yılından beri yaklaşık 4 yıldır Celasun karakterini Kubilay Aka canlandırıyor. Bundan önce Vatanım Sensin dizisinde oynayan Aka, yeni bir dizide oynayacağı için Çukur dizisinden çıkmış olabilir. Nitekim, yeni yapımın başlamasına çok az bir süre kaldı.

Celasun neden diziden ayrıldı?

Yıllardır Çukur dizisinin alışıldık figürlerinden biri haline gelen Celasun, yani Kubilay Aka; başarılı performansından ötürü başka bir diziden başrol oyunculuğu teklifi aldı. Bu teklifi kaçırmak istemeyen Aka, Cam Tavanlar dizisinde başrol oyuncusu olarak boy gösterecek.

Kubilay Aka kimdir, kaç yaşındadır?

5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Kubilay Aka 26 yaşındadır. Üniversite eğitimi için Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni kazanmış; burada Havaalanı Yönetimi Bölümü'ne girip, bölümü başarıyla tamamlamıştır. Ancak kariyerini başka bir yönde geliştirmek isteyen Aka, 2016-17 yılında Vatanım Sensin dizisinde oynamıştır. Vatanım Sensin'de Ali Kemal - Dimitri karakterini canlandıran oyuncu, 2017 yılında bu kez Çukur'a geçmiştir. 2018 yılında Afra Saraçoğlu'yla beraber Aşk Bu Mu? yapımında oynamış; en son Aşk 101 adlı dijital platform dizisinde boy göstermiştir.

Celasun ölüyor...

 

Senin için hazırladığımız haberler