Çukur Ogeday kimdir? Baki Davrak kimdir ve kaç yaşında?

28.09.2020 - 21:17 | Son Güncellenme: 28.09.2020 - 21:22

Show TV'nin rekor dizisi Çukur'a yeni isimler katılmaya devam ediyor. Erdenet ailesinin erkek çocukları olarak gelmesi beklenen Ogeday diziye katılıyor. Bununla birlikte izleyiciler Ögeday kimdir, kaç yaşında ve gerçek ismi nedir gibi araştırmalar sürüyor. Peki Baki Davrak kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, son hali nasıl, kaç çocuğu var, evli mi, sakallı hali ve sakalsız hali gibi araştırmalar da devam ederken bizlerde sizler için detayları hazırladık. İşte tüm detaylar...

Çukur Ogeday kimdir? Baki Davrak kimdir ve kaç yaşında?

Çukur Dizisine yeni isimler katılmaya devam ediyor. İzleyiciler diziye katılacak yeni oyuncu karakteri hakkında araştırmalar yapmaya başladılar. Erdenet ailesine katılacak olan Ogeday kimdir, kaç yaşında ve gerçek ismi nedir gibi araştırmalara cevap verdik detaylar haberimizde yer alıyor...

Çukur dizisinin yeni oyuncusu Ogeday belli oldu. Ogeday rolünde katılacak olan  Baki Davrak 1971 yılında dünyaya geldi. Türk asıllı Alman oyuncu. Almanya'da yaşamakta olan Davrak, başrol oynadığı Lola + Bilidikid ve Yaşamın Kıyısında filmleriyle tanınır. ... Aynı zamanda yazar olan Davrak, 2007 yılında ilk şiir kitabını yayımlamıştır.

 

Kutluğ Ataman'ın 1997 yapımı filmi Lola + Bilidikid'de Almanya'da yaşayan Türk bir ailenin eşcinsel olan en küçük oğlu Murat'ı canlandırdı. 2006 yılında Harald Bergmann’nın Brinkmanns Zorn filminde rol aldı. Willem Droste’nin Past by Night, Ulli Schüppel’nin Planet Alex ve 1999 Berlin Film Festivali'nde büyük ilgi gören Thomas Arslan’nın Dealer’ı, oynadığı filmlerdendir.

Tiyatro oyunculuğunun yanında Kommissarin LucasWolffs RevierEva BlondDer Puma ve Tatort gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Stefan Holtz’un 2005 yapımı televizyon filmi Meine Verrückte Türkische Hochzeit’ta başrol oynadı.

2007 yılında Cannes Film Festivali'nde yönetmen - senarist Fatih Akın'a en iyi senaryo ödülü kazandıran Yaşamın Kıyısında filminde, Almanya'da yaşayan Alman dili profesörü bir Türk olan Nejat Aksu'yu canlandırmıştır.

Aynı zamanda yazar olan Davrak, 2007 yılında ilk şiir kitabını yayımlamıştır.

2016 Ekim ayında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan ve İzmir İşgali ve kurtuluş mücadelesini konu alan Vatanım Sensin dizisinde Yunan Komutanı Vasili'yi canlandırmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler