Çukurova Belediyespor, orta oyuncu Ceren Nur Domaç'ı transfer etti

Orhan Gülek
29.04.2022 - 20:55 | Son Güncellenme: 29.04.2022 - 21:00

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin yeni ekiplerinden Çukurova Belediyespor, orta oyuncu Ceren Nur Domaç'ı kadrosuna kattı. İşte tüm detaylar...

Çukurova Belediyespor, orta oyuncu Ceren Nur Domaç'ı transfer etti

AJANSSPOR - HABER

Çukurova Belediyespor yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Adana ekibi 1999 doğumlu genç orta oyuncu Ceren Nur Domaç'ı transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Sultanlar Ligi'nde mücadele edeceğimiz yeni sezonda, geçmişte Eczacıbaşı, Sarıyer, Kuzeyboru ve PTT formalarını terleten, Genç Milli Takım ve kulüp bazında Avrupa kupalarında çeşitli madalyalara sahip orta oyuncu Ceren Nur Domaç ailemize katıldı." ifadelerine yer verildi.

Ceren Nur Domaç'ın kariyeri

23 yaşındaki milli voleybolcu Ceren Nur Domaç, voleybol hayatına 2008 yılında Es Voleybol'da başladı. 16 yaşında Eczacıbaşı Spor Kulübü'ne geçti. 2018 yılında A takıma katıldı. Eczacıbaşı ile aynı yıl CEV kupası şampiyonluğu yaşadı. Ardından iki sezon kiralık olarak Sarıyer Belediyespor, bir sezon Kuzeyboru forması giydi. 2015 yılında genç takımla Türkiye şampiyonluğu yaşadı. Genç Milli Takım'da da forma giyen Ceren Nur, 2015 Balkan Şampiyonası'nda ikincilik kazancı ve yine aynı sene Avrupa Gençlik Olimpiyat Şampiyonluğu elde etti. Sarıyer Belediyespor ile Sultanlar ligi'ne yükselme başarısı yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler