Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma günü ne açıklayacak? 'Yeni bir dönem açılacak'

19.08.2020 - 19:21 | Son Güncellenme: 19.08.2020 - 19:21

Son dakika haberleri… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma günü ne açıklayacak? Erdoğan: 'Cuma günü bir müjde vereceğiz, yeni bir dönem açılacak' şeklinde konuşmuştu. Bunun üzerine vatandaşlar, Erdoğan’ın cuma günü ne söyleyeceğini araştırmaya başladı. Detaylar haberimizde…. Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma günü ne açıklayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, cuma gününü işaret ederek, 'Cuma günü bir müjde vereceğiz, yeni bir dönem açılacak' dedi. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma günü ne açıklayacak? İşte gelişmeler…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde konuştu.

''Son dönemde vaka sayılarında kısmi bir artış yaşansa da salgın halen kontrolümüz altındadır'' diyen Erdoğan, ''Ülkemiz kaynaklı olmayan bazı sıkıntılarla karşılaşsak da, Türk ekonomisi salgın öncesi ivmesini tekrar yakalamış görünüyor'' ifadelerini kullandı. Konuşmasında Doğu Akdeniz'deki gelişmelerle ilgili de konuşan Erdoğan, ''Bir asır önce nasıl millet olarak Sevr’i yırtıp atmışsak bugün de Doğu Akdeniz’de dayatılmak istenen Sevr’e boyun eğmeyeceğiz'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü verecekleri müjde ile Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağını da söyledi.

Erdoğan'ın cuma günü yapacağı açıklamaları da haberimizde yer alacak...

 

Senin için hazırladığımız haberler