İngiltere, Macaristan'dan 3 puanla döndü

02.09.2021 - 23:04 | Son Güncellenme: 02.09.2021 - 23:44

Son dakika haberleri... FIFA okartlı Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği Macaristan - İngiltere maçında taraflar 1'er puanla sahadan ayrıldı. İşte detaylar...

İngiltere, Macaristan'dan 3 puanla döndü

AJANSSPOR - HABER

 

Dünya Kupası elemelerinde grupların 4. maçları oynanıyor. Bugün, İngiltere; Fenerbahçeli Attila Szalai'nin de oynadığı Macaristan Milli Takımı'nı deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Maçı, FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetti. 

Macaristan evinde mağlup

I Grubu'nun liderlik maçında İngiltere galip gelmesini bildi. Maçın ilk golünü, Raheem Sterling 55'nci dakikada kaydederken; bu golden sadece 8 dakika sonra bu kez Kane sahneye çıktı. İngiltere'nin diğer gollerini Harry Maguire ile Declan Rice kaydetti. Böylece, İngiltere Milli Takımı; Macaristan'dan 4-0'lık galibiyetle ayrılırken, I Grubu'ndaki liderliğini de perçinlemiş oldu. Öte yandan, Fenerbahçeli Attila Szalai, 90 dakika sahada kaldı. 

İngiltere liderliğini perçinledi

Bu sonuçla birlikte, İngilte I Grubu'nun en büyük favorisi haline gelirken; Arnavutluk'u mağlup eden Polonya, Macaristan'ın ikinciliğine ortak oldu. I Grubu'ndaki puan tablosu şu şekilde:

  1. İngiltere: 12 puan
  2. Polonya: 7 puan
  3. Macaristan: 7 puan
  4. Arnavutluk: 6 puan
  5. Andorra: 3 puan
  6. San Marino: 0 puan
Senin için hazırladığımız haberler