Cüneyt Köz: “Sonuna kadar Play-Off’u zorlayacağız"

15.03.2021 - 16:57 | Son Güncellenme: 15.03.2021 - 17:35

Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu Cüneyt Köz, 3-1 kazanılan Ankaraspor maçıyla ilgili olarak, “Hedefsiz kalmamak için iyi bir galibiyet oldu. Sonuna kadar da Play-Off’u zorlayacağız” yorumunda bulundu. İşte detaylar...

Cüneyt Köz: “Sonuna kadar Play-Off’u zorlayacağız"

TFF 1. Lig’in 26. haftasında Ankaraspor’u 3-1 yenen Bursaspor’da futbolcuların morali yerine geldi. Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Cüneyt Köz, yayıncılı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Zor dönemden geçiyoruz"

“Takımı rahatlatan golü attığım için mutluyum. Ama önemli olan üç puandı. Biz Bursaspor olarak iç saha, dış saha fark etmeksizin her maça üç puan için çıkıyoruz. İlk yarı iyi değildik. Ama beklenen geri dönüşü yaptık. Skoru da koruduk. Ankaraspor da can derdinde. Biz de hedefsiz kalmamak için iyi bir galibiyet oldu. Sonuna kadar da Play-Off’u zorlayacağız. Zor dönemden geçiyoruz. Hastalıklar ve sakatlıklar oldu. Farklı pozisyonlarda oynamak zorunda kalıyoruz. Bize yakışan mücadeleyi göstermeye çalışıyoruz. Bursaspor armasına yakışan oyunu da oynamaya devam edeceğiz.”
 

Yönetime istifa çağrısı

Öye yandan Bursaspor Kulübünün Divan Başkanlık Kurulu, yönetime istifa çağrısında bulundu. Kuruldan yapılan yazılı açıklamada, Bursaspor'un zor günler geçirdiği belirtildi. Bu durumun, kulübün Türkiye’de benzeri görülmemiş bir kaotik ortama girmesine, futbolcular ile yönetim, yönetimle kamuoyu, kamuoyu ile divan, divanla genel kurul arasında uzaklaşmaya sebep olduğu vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

"Çok istenmesine rağmen bilinen pandemi ve zorunlu sağlık sebepleri nedeni ile divan genel kurulu toplantıları maalesef gerçekleştirilememiştir. Bu süre içinde, Başkan ve yönetim kurulu tarafından, idari ve mali konularda, hiçbir şekilde bilgi paylaşımının yapılmaması kabul edilebilir bir davranış değildir. Sonuç olarak gidişatın hem kulübe hem futbolculara daha fazla yansımaması inancı ile yönetimin derhal istifa edip mayıs kongresine kadar kurulacak bir ekibin, şehrin mülki amirleri tarafından denetlenerek yürütülmesi Bursaspor'un geleceği açısından önem arz etmektedir. Divan Yönetim Kurulu olarak bu isteğimizi hem kamuoyuna hem Bursaspor Yönetim Kuruluna, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla, yazılı ve şifahi olarak paylaşacağımızı arz ederiz."

Yeşil-beyazlı takımın oyuncuları dün akşam 3-1 kazandıkları Ankaraspor maçının ardından sosyal medya hesaplarından paylaştıkları ortak bildiride, sezon başından bu yana kendilerinin ve kulüp personelinin maaşlarının ödenmediğini iddia etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler