CZN Burak'tan Messi'ye pide ikramı

18.12.2021 - 17:45 | Son Güncellenme: 18.12.2021 - 18:02

'CZN Burak' adıyla tanınan işletmeci Burak Özdemir dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. CZN Burak kimdir? haberimizde

CZN Burak'tan Messi'ye pide ikramı

Dünyanın en önemli futbol yıldızlarından biri olan PSG'li futbolcu Lionel Messi ile Dubai'de çekildiği fotoğrafı paylaşan 'CZN Burak' adıyla tanınan işletmeci Burak Özdemir kısa sürede binlerce beğeni aldı. 

CZN Burak kimdir?

CZN Burak ya da gerçek adıyla Burak Özdemir 1995 yılında İstanbul'da doğdu. Türk şef ve lokantacı, internet fenomeni.

Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur.

CZN NE DEMEK?

 Burak Özdemir'in dedesi kebapçılık mesleğiyle uğraşmasına rağmen Czn Burak'ın babası tekstil sektöründe faaliyet göstermiştir. Burada bir dönem çalışmaya başlayan Burak Özdemir, tekstil firmasında çalışırken buraya gelen yabancı müşteriler adını telaffuz etmekte zorlanınca o da babasının sahibi olduğu firmasının adı olan Cinzaro'nun kısaltması olan CZN'yi kullanmayı tercih etti.O dönemlerde sosyal medya hesabının başına eklediği bu lakap bugünlerde bir çok insan tarafından Burak Özdemir isminden daha fazla bilinir oldu.

 

CZN BURAK'IN SEVGİLİSİ KİM?

CZN Burak, bir süredir TikTok fenomeni Aslı Güler ile aşk yaşıyordu. Aşklarını göz önünde yaşamayı tercih etmeyen çiftin ayrıldığı öğrenildi. Aralarında dört yaş bulunan çiftin ayrılık haberi, hayranlarını üzdü.

Senin için hazırladığımız haberler