Daci: "Bana güvendiği için hocama teşekkür ederim"

05.01.2021 - 21:18 | Son Güncellenme: 05.01.2021 - 21:18

Süper Lig’in 17. haftasında Konyaspor, evinde Galatasaray'ı konuk etti. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmada Konyaspor, Galatasaray'ı 4-3 yendi. Maç sonrası Konyaspor'un forvet oyuncusu Erdon Daci ve Uğur Demirok açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 17. haftasında Konyaspor, evinde Galatasaray ile karşılaştı. onya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmada Konyaspor, Galatasaray'ı 4-3 yenmeyi başardı. Maç sonrası Konyaspor'un Makedon futbolcusu Erdon Daci ve Uğur Demirok açıklamalarda bulundu.

22 yaşındaki genç oyuncu Daci  "Çok mutluyum. 2 gol önemli değil, önemli olan takımın kazanması. Üst üste puan kaybetmiştik. Galatasaray'a karşı kazandık, çok mutluyuz. İsmail hocama teşekkür ederim, bana güvendi. Güveni boşa çıkarmak istemedim. 2 golü Alper Uludağ'a armağan ediyorum, onu çok seviyorum. Sokol çok savaşçı bir oyuncu, bana yardım etti. 2 golü onun sayesinde attım diyebilirim." ifadelerini kullandı.

"Hak edilmiş bir galibiyet aldık"

Konyaspor'un tecrübeli futbolcusu Uğur Demirok ise takımın kazandığı penaltıyı değerlendirebildiği için mutlu olduğunu ifade etti. Uğur "Çok şükür bu sene penaltı kaçırmadım, inşallah da kaçırmam. Kaçırmak da var ama kaçırmam böyle devam ederim. İki takımın da eksikleri vardı. 3 gün önce maçlar oynandı. Yoğun periyotta oynuyoruz. Öne geçtik, devre bitmeden beraberlik oldu. İkinci yarıya başlar başlamaz gol atmak bizi rahatlattı. Maçın son dakikaları daha zevkliydi. Uzun zamandır Galatasaray'a karşı galibiyetimiz yoktu. Hak edilmiş bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler