Dağcı: "Avrupa'da ses getirmek istiyoruz"

23.10.2015 - 17:36 | Son Güncellenme: 23.10.2015 - 17:36

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden Ziraat Bankası'nın tecrübeli oyuncusu Cüneyt Dağcı, yarın başlayacak 2015-2016 sezonuna hazır olduklarını söyledi.

Ziraat Bankası'nda üçüncü sezonunu geçirecek 30 yaşındaki Cüneyt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti.

Cüneyt, yeni sezon öncesi 9 hazırlık maçı oynadıklarını dile getirerek, "Hazırlık döneminde kadromuzda yer almayan milli takımlarda bulunan oyuncular vardı. Sezonu 10 kişiyle açtık. Daha sonra milli takımlardan dönen oyuncularla birlikte gerçek anlamda antrenman yapma fırsatı bulduk. Şu an takım olarak lige hazır olduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu.

Ligin ilk haftasında yarın Beşiktaş ile oynayacakları maçı değerlendiren Cüneyt, şöyle devam etti:

"Ligde her sezon olduğu gibi takımlar kadrolarına takviye yaptılar. Biz de aynı şekilde kadromuzu güçlendirdik. Geride bıraktığımız sezon gibi yine çok kolay bir sezon olmayacak. Yarın ligde önemli bir maç oynayacağız. Lige her zaman iyi başlangıç yapmak önemlidir. Şu an tamamen sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçına konsantre olduk. Umarım lige üç puanla başlarız." 

- "Avrupa'da ses getirmek istiyoruz"
Cüneyt Dağcı, kulüp tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceklerini hatırlatarak, Avrupa arenasında önemli bir tecrübe edineceklerini vurguladı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçlarına az bir süre kaldığını anımsatan Cüneyt, şunları kaydetti:

"Kendimi heyecanlı hissediyorum. Zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz ve her maçın bize tecrübe katacağına inanıyorum. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçımızda Fransız temsilcisi Paris Volley ile mücadele edeceğiz. Grupta alacağımız her puanın önemi çok büyük. İlk kez katıldığımız böyle büyük bir organizasyonda ses getirmek istiyoruz." 

Senin için hazırladığımız haberler