"Daha iyi işler yapacağız"

17.09.2016 - 23:31 | Son Güncellenme: 17.09.2016 - 23:31

TFF 1. Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Samsunspor'u 3-0 yenen Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Levent Arıkdoğan, rakipleri karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Arıkdoğan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Arıkdoğan, "Yeni arkadaşlarımızın 2-3 günlük çalışmayla maça çıkmalarına rağmen takım olarak gerekenleri saha içerisinde en iyi şekilde gösterdik. Ligde aldığımız 6 puan var. Bize nefes aldırdı, yukarılara doğru çıktık." dedi.

Arıkdoğan, Sinan Kaloğlu ve Güven Varol gibi tecrübeli oyuncuların takıma sonradan katılmasıyla daha güzel oynamaya başladıklarını vurgulayarak, "Bundan sonraki maçlarda daha çok koşacağımıza ve daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Karşılaşma sırasında Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Vedat Yüksel ile Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır arasında yaşanan diyaloğun sorulması üzerine Arıkdoğan, "Ben de olayın daha sonra farkına vardım, 'Ne oluyor?' dedim. Engin hoca, galiba Vedat hocayla bir diyaloğa girdi. Daha önce beraber çalıştıkları için bir samimiyetleri var. Engin hoca 'Bir şey mi var?' anlamında bir şey soracakken ortalık biraz karıştı ama tatlıya bağlandı, herhangi bir sıkıntı yok." ifadelerini kullandı.

- Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır ise maçta yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini aktardı.

Çok enteresan bir maç olduğunu anlatan Korukır, şöyle konuştu:

"Bizim kaçırdığımız golleri herhalde mahalle maçında bir takım kaçırmaz. Rakibimiz bizden daha fazla mücadele etti, daha istekli ve azimli oynadı. Genç oyuncuları isteyerek oynadı. Müsabakanın hakemleriyle de hiçbir sıkıntımız yok. Dışarıdan yanlış anlaşıldı ama hakemler maçı çok iyi yönetti. Hatta ben verilmeyen penaltıları da gidip orta hakeme söyledim, 'Hocam Mersin İdmanyurdu'nun pozisyonu penaltıydı.' dedim. Yalnız Mersin İdmanyurdu kulübesinde Vedat Yüksel diye eski bir hakem arkadaşımız var. Onun hakemlik zamanını çok iyi biliyorum, şimdi de yöneticilik yapıyor. Hakemlik yaptığı gibi yöneticilik yaparsa buralara da pislik bulaştırır."

Senin için hazırladığımız haberler