(ÖZET) Konyaspor-Alanyaspor maç sonucu: 2-2

Orhan Gülek
25.12.2022 - 17:17 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 18:29

İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor, Süper Lig'in 15. haftasında evinde Francesco Farioli yönetimindeki Alanyaspor ile son dakikada bulduğu golle 2-2 berabere kaldı.

(ÖZET) Konyaspor-Alanyaspor maç sonucu: 2-2

AJANSSPOR - HABER

Francesco Farioli'li Alanyaspor, deplasmanda Süper Lig'e dönüşte 15. hafta maçında İlhan Palut'lu Konyaspor ile karşılaştı. Hakem Bahattin Şimşek'in üç kez penaltı noktasını gösterdiği ve 17 dakikalık uzatma sonucunda Konyaspor 90+10'da  bir puanı kurtaran taraf oldu.
 

İlk gol Konyaspor'dan

Maçın ilk golü ev sahibi Konyaspor'dan geldi. 22. dakikada Michalak'ın yerden ceza sahasına gönderdiği top Furkan'ın elinden sekerek kornere gitti. Daha sonra VAR'ın tavsiyesine uyarak pozisyonu izleyen Hakem Bahattin Şimşek penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topun başına geçen Amir Hadziahmetovic, takımını 1-0 öne geçirdi.

Furkan, hatasını telafi etti

Maçın 65. dakikasında ise Konyaspor'un golünde penaltıya sebep olan Furkan kafayla filelere gönderdi: 1-1.

İkinci penaltı kararı çıktı

Karşılaşmanın 78. dakikasında ise Alanyaspor'un lehine penaltı kararı çıktı. Penaltı atışında topun başına geçen Ahmed Hassan yaptığı vuruşta Akdeniz temsilcisini 2-1 öne geçirdi.

Son sözü yine Hadziahmetovic söyledi

Karşılaşmanın sonuna 17 dakikalık uzatma eklenince de Konyaspor'a beraberlik şansı doğdu ve Bahattin Şimşek bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. 90+10. dakikada topun başında geçen Hadziahmetovic'in yaptığı vuruşta top bir kez daha filelere gitti ve skoru belirledi: 2-2

Bu sonuçla birlikte Alanyaspor 18 puana yükseldi. Konyaspor ise 22 puana çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler