Fatih Karagümrük Futbolcusu Davide Biraschi Beşiktaş Maçını Değerlendirdi

Ali Bozkurt
31.01.2023 - 22:27 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 22:54

Süper Lig ekipleriden Fatih Karagümrük'te 1-1 beraberlikle sona eren Beşiktaş maçından sonra Davide Biraschi açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Fatih Karagümrük Futbolcusu Davide Biraschi Beşiktaş Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 22. haftasında kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Fatih Karagümrük, karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Maçtan hemen sonra ise Davide Biraschi açıklamalarda bulundu. Detaylar...

''Önemli bir takıma karşı oynadık''

Karşılaşmadan hemen sonra açıklama yapan Davide Biraschi, ''Önemli bir takıma karşı oynadık. İyi savaştık. Savunmada hata yapmadan oynadık. Daha fazlasını da alabilirdik ama olmadı. Bir puan önemli. Ligdeki yerimiz için yükselmemiz için de önemliydi.'' ifadelerini kullandı.

Karagümrük’te Davide Biraschi cezalı duruma düştü

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Fatih Karagümrük, Beşiktaş’ı ağırladı. Kırmızı-siyahlılar, müsabakadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Karagümrük’te sarı kart ceza sınırında bulunan Davide Biraschi, mücadelenin 63. dakikasında sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Biraschi, bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyecek.

''Beşiktaş'a karşı puan almak önemli''

Karşılaşmadan hemen sonra açıklamaya yapan Karagümrüklü Ricci, ''Önemli bir takıma karşı oynadık. Yarattıkları boşlukları kullanmak istedik ve kullandık. Ama daha iyi de kullanabilirdik. Beraberlik olabilecek bir sonuçtu ve öyle oldu. Fazlasını hak ediyorduk ama Beşiktaş gibi bir takıma karşı puan almak önemliydi.'' dedi.

Fatih Karagümrük'ün genç savunmacısı Levent Mercan ise maçtan hemen sonra, ''İyi bir performans gösterdik. Biraz şanssızlık vardı. 3-4 tane gol pozisyonumuz vardı. Böyle devam edersek mutlaka maçları kazanırız. Bugün 90 dakika çok iyi bir maç oynadık. Önceden bazen maçtan kopuyorduk. Bu kez iyi bir performans gösterdik.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler