Barcelona'da Deco'dan Devre Arası Transfer Açıklaması

Orhan Gülek
17.10.2023 - 19:34 | Son Güncellenme: 17.10.2023 - 19:39

Barcelona Sportif Direktörü Deco, devre arası transfer döneminde yeni oyuncuların takıma dahil edilmesinin zor olduğunu ifade etti. İşte detaylar

Barcelona'da Deco'dan Devre Arası Transfer Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Barcelona Sportif Direktörü Deco, flaş bir transfer açıklaması yaptı. Barcelona Sportif Direktörü Deco yaptığı açıklamada, "Ocak transfer döneminde oyuncu alabilmemiz pek mümkün görünmüyor." dedi.

"Elimizdeki kadrodan memnunuz"

"Yaz transfer döneminden memnun musunuz?" sorusuna Deco, "Daha fazla oyuncuyu kadromuzda tutabilirdik. Ayrılmak isteyen oyuncuların çoğu daha fazla süre almak istedikleri kulüplere gitmek istediler. Yeni sezona bizimle devam etmek isteyenlerle başladık. Daha fazlasını yapamazdık. Elimizdeki kadrodan memnunuz." açıklamasını yaptı.

Deco, Arda Güler'i ikna edememişti

Barcelona ve Real Madrid Arda Güler transferinde karşı karşıya gelmişti. Yıldız oyuncu Katalan devine yakın olmasına rağmen Real Madrid son anda araya girerek imzayı attırmıştı. İstanbul'a gelerek yıldız oyuncuyla görüşen Deco, Arda Güler'i ikna edememişti.

Devre arası transfer dönemi ne zaman başlayacak?

"Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 11 Ocak 2024'te başlayıp 9 Şubat 2024'te tamamlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler