Değişim gelecek yıl da sürecek

03.09.2015 - 10:12 | Son Güncellenme: 03.09.2015 - 10:12

Gelecek sezon sözleşmesi bitecek 10 futbolcudan yaşı ilerleyenlerle yollar ayrılacak. Heyecan üst düzeyde tutulacak. Robben mutlaka alınacak.

Fenerbahçe bu sezon 12 futbolcu gönderip, 11 yeni isim alırken, yaşanan kan değişimi camiayı adeta ayağa kaldırdı. Geçen yıl 17 bin civarında olan kombine satışı, bu yıl 38 bini aştı. Forma satışı 1 ayda 120 bini geçerken, 500 bin barajının geçilip rekor kırılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezona 'büyük dönüşüm'le başlayan yönetim gelecek sezon da buna devam edecek. 

YAŞLANANA SÖZLEŞME YOK 
Gelecek sezon tam 10 futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eriyor. Bu isimler, Alves, Caner, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Kadlec, Meireles ve kiralık olarak alınan Markovic, Abdoulaye Ba ile Fabiano... Fenerbahçe, Milli Takım'da da forma giyen Gökhan, Caner ve M.Topal ile şartlar uygun olursa sözleşme yenileyecek. Ancak yaşı belli bir sınırı geçen hiçbir futbolcuya yeni sözleşme önerilmeyecek. Bu isimlerin yerine de heyecan yaratacak yeni transferler yapılarak bu sezonun benzeri bir yaz dönemiyletaraftarın heyecanı canlı tutulacak. Böylece şampiyon olunması halinde Şampiyonlar Ligi'ne de yepyeni isimler ve sıfır kilometre bir takımla girilmiş olunacak... Peki Fenerbahçe yeni transfer döneminde kaynağı nereden bulacak ve kimleri alacak? 

ROBBEN İLLA Kİ ALINACAK 
Başkan Aziz Yıldırım, transfer konusunda sponsorluk anlaşmalarına güveniyor. Kombine, Fenerium, TFF ve Şampiyonlar Ligi gelirleriyleyine önemli yıldızları Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin gelecek sezon da büyük transfer hedefleri var. Bunların içinde olmazsa olmaz, Bayern Münih'in bırakması halinde Arjen Robben. Hollandalı için tüm şartlar zorlanacak. Bunun yanında özellikle savunma ve orta alana önemli takviyeler yapılacak. 

AY-YILDIZ'I İSTİYORUM
F.Bahçe'nin Brezilyalı golcüsü Fernandao, kulüp dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. Türk Milli Takımı'nda forma giymek istediğini belirten yıldız futbolcu, "Brezilya Milli takımında oynamayı hiçbir zaman düşünmedim. Bir gün Türk Milli Takımı'nda oynama fırsatım olursa, benim için büyük bir keyif olur" dedi. Fenerbahçe tercihi için "Tam da olmak istediğim yerdeyim" ifadesini kullanan Fernandao, Avrupa Ligi'nde finale kadar gidebileceklerini bu ışığı takımda gördüğünü belirtti. Golcü futbolcu Pereira'yı da şu sözlerle övdü: "Her oyuncuya eşit mesafede. Son antrenmana kadar tüm oyuncular bir arada çalışıyor. Ne istediğini bilen ve bize de bunu aktarabilen bir antrenör."

VOLKAN: YILDIZLAR KEYİF VERİYOR
Volkan Demirel taraftar ve sponsor desteğiyle daha da güçleneceklerini belirtip şöyle konuştu: "Van Persie, Nani gibi oyuncuların gelmesi beni de mutlu ediyor sonuçta ben de bu takımın bir taraftarıyım."

DİEGO: REKABET TAKIMA YARAR
Taraftarlara broşür dağıtıp bol bol fotoğraf çektiren Diego da "Yıldız isimlerle güçlü bir takım olduk. Bu rekabet takıma yarayacak. En iyi olan forma giyecek ve kazanan Fenerbahçe olacak" diye konuştu.

Sabah

Senin için hazırladığımız haberler