Dembele krizi devam ediyor! Devler karşı karşıya!

20.08.2017 - 18:29 | Son Güncellenme: 20.08.2017 - 18:29

Borussia Dortmund cephesinden Ousmane Dembele - Barcelona flörtüyle ilgili flaş bir açıklama daha geldi.

Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke, Ousmane Dembele transferiyle ilgili Barcelona'yı sert bir dille suçladı.

Katalan devinin kadrosuna katmak istediği genç yıldız, ilk teklifin reddedilmesinden sonra geçtiğimiz günlerde takımla birlikte antrenmana çıkmamış ve Bundesliga'nın açılış haftasında Wolfsburg ile oynanan maç öncesi kadro dışı bırakılmıştı.

Sky'a konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Watzke, "Ousmane'nin tutumu bizi memnun etmiyor. En basit haliyle işini yapmayı reddetti. Bu da yeni bir 'kalite'... Ve bu noktada 'şanlı' Barcelona'nın rolünü de konuşmalıyız. Çarşamba günü, Barcelona yetkilileriyle görüştük. Onların teklifiyle bizim isteğimiz arasında uçurum vardı. Daha sonra, Perşembe günü Ousmane antrenmana çıkmadı. Bu olayın zamanlaması oldukça manidar. 20 yaşındaki bir oyuncunun, görüştüğü kulübün onayı olmadan antrenmana çıkmamasına inanmıyorsunuz, değil mi?" diye konuştu.

Barcelona'nın bu transfer için taleplerini karşılamak zorunda olduğunu belirten Watzke, şöyle devam etti: "Neymar'ın transferi sonrası kasasına 222 milyon euro koyan ve bizimle 4 yıl daha sözleşmesi bulunan bir oyuncu için taleplerimizi karşılamak zorundalar. Dembele de kulüpten ve takım arkadaşlarından özür dilemeli. Daha sonra affedilebilir." (Eurosport)

 

Senin için hazırladığımız haberler