Deniz Kadah: "Galatasaray maçını kazanarak..."

08.09.2017 - 16:44 | Son Güncellenme: 08.09.2017 - 16:44

Antalyaspor'un golcü futbolcusu Deniz Kadah, "Galatasaray oynadığı 3 maçı da kazanarak lige çok iyi başlangıç yaptı. Biz de kendi sahamızda oynuyoruz ve Galatasaray maçını kazanarak taraftarımıza 3 puanı hediye etmek istiyoruz" dedi.

Antalyaspor'da yaşadığı sakatlık nedeniyle takımdan bir süre ayrı kalan Deniz Kadah, 6 haftalık tedavi sürecinin ardından yeniden uyum sağlamanın zor bir süreç olduğunu anlattı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'dan şans beklediğini kaydeden Deniz Kadah, "Hocamız şans verirse sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım. Zaten geçen sene ortaya koyduğum performansla da bunu kanıtladığımı düşünüyorum. Her oyuncunun bu takımda bir kapasitesi ve görevi var. Genel olarak baktığımızda ben kendimi geliştirmek, gollerime devam etmek ve takımıma katkıda bulunmaya devam etmek istiyorum. Ben bunları yaptıkça takımım da kazanacaktır ve üst sıralara tırmanacaktır. Takıma baktığınızda yeni oyuncular geldi ve herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ben kapasitemin üzerine çıkarak maksimum performans göstererek takımıma en üst düzeyde katkıda bulunmak istiyorum" diye konuştu.

Takımın iyi bir kamp dönemi geçirerek yeni sezona hazırlandığını dile getiren Deniz Kadah, yeni transferlerin takıma uyumunun artmasıyla kısa sürede başarılı sonuçlar alacaklarını belirtti. Deniz Kadah, Antalyaspor'a transfer olan büyük isimlerin de takıma büyük katkı sağlayacağına değindi.

Galatasaray maçında oynayacakları oyunla taraftara çok güzel mesaj vereceklerine inandığını vurgulayan Deniz Kadah, "Taraftar da bizim kazanmamızı bekliyor. Galatasaray oynadığı 3 maçı da kazanarak lige çok iyi başlangıç yaptı. Biz de kendi sahamızda oynuyoruz ve maçı kazanarak taraftarımıza 3 puanı hediye etmek istiyoruz. Hazırız, iyi ve güzel futbolla onlara bu mesajı vermek istiyoruz" dedi. (Hürriyet)

Senin için hazırladığımız haberler