Denizli BBSK'da, 3 puan başkana hediye

09.03.2016 - 12:30 | Son Güncellenme: 09.03.2016 - 12:30

Dört maç sonra evinde galibiyetle tanışan kırmızı beyazlılar, galibiyeti “ İçerde maç kazanıncaya kadar, artık maçlarınıza gelmeyeceğim” diyen Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu’na hediye ettiler.

Sebahattin ALP / DENİZLİ

Yeni teknik direktör Azmi İnanıcı ile evinde çıktığı ilk maçta Sancaktepe Belediyespor’u 2-1 yenen kırmızı beyazlılar, hem başkanla aralarını düzelttiler hem de rahat bir nefes aldılar. Evinde Orhangazi ve Ayvalıkgücü’ne aynı sonuçla 1-0 yenilen, Etimesgut Bld ve Diyarbekirspor A.Ş ile 1-1 berabere kalarak, 4 maçta 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alıp, iç saha avantajını değerlendiremeyerek düşme hattına gerileyen Denizli Büyükşehir Belediyespor’a 3 puan ilaç gibi geldi.

Teknik Direktörü Azmi İnanıcı, “ Bizim açımızdan çok önemli maçtı. Takıma yeni gelmiştik ve takımın bulunduğu konum olarak zor maçtı. Rakip iyi takımdı ve play-off kovalıyordu. Dersimize iyi çalıştık ve rakibimizi iyi analiz ettik. Sancaktepe eski takımımız olduğu için futbolcuları tanıyorduk. Önde baskı çalıştığımız konuydu. Öyle de goller bulduk. Rakibin üzerimize geleceğini biliyorduk. O anlarda kontra toplarla çıktık. Biraz dikkatli olsak fark olurdu ama son vuruşlarda ve final paslarında beceriksizdik. Her şeye rağmen ligde kalma adına iyi sonuç aldık” dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler