Ajansspor

Denizlispor'da hedef 3 puan

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

PTT 1'inci Lig'de son maçında deplasmanda Boluspor'u 1-0 yenerek kümede kalma yolunda önemli bir adım atan Denizlispor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 31 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Denizlispor'da hedef 3 puan
Denizlispor'da hedef 3 puan

Denizlispor'da hedef 3 puan

PTT 1'inci Lig'de son maçında deplasmanda Boluspor'u 1-0 yenerek kümede kalma yolunda önemli bir adım atan Denizlispor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, "26 kişilik kadromuzla ligde kalacağımıza inanıyoruz, taraftarımız ve Denizli halkı da buna inansın. Bu hafta lider Kayserispor'u evimizde yenip galibiyet serisi başlatacağız" dedi. 

Boluspor galibiyetiyle takımın moralinin yerine geldiğini dile getiren Altıparmak, "Kayserispor'u çok iyi analiz ettik. Rakibimizin gücünün farkındayız. Taktiksel tüm planlarımızı yaptık. Taraftarımın da desteğiyle lideri devireceğiz. Beraberliği aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz, kazanacağız" dedi. Denizlispor'da iyileşen Cem Tosun'un 2 hafta sonra hazır hale geleceği öğrenildi.

DHA

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...