Denizlispor'dan Trabzonspor, Rodallega ve transfer açıklaması!

17.12.2019 - 14:29 | Son Güncellenme: 17.12.2019 - 14:39

Denizlispor'dan Trabzonspor, Rodallega ve transfer açıklaması!

Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, Trabzonspor’u deplasmanda 2-1 yendikleri maçın ardından Radyospor’a özel bir röportaj verdi. “1-0 gerideyken bile maçı 2-1 alırız diye düşündük” diyen Şanlıkan, Rodallega tartışmaları ve transfer planlarıyla ilgili de bilgiler verdi. Denizlispor, devre arasında transfer yapacak mı? Tüm sorular Radyospor’da yanıt buldu.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Kaan Şanlıkan’ın açıklamaları şu şekilde:

Denizlispor'daki bu çıkışı neye bağlıyor?

Son 4 haftada güzel bir çıkış yakaladık. Takımda bir kolej havası var. Takımda Mustafa Yumlu, Rodallega gibi lider özellikleri olan futbolcularımız var. Mehmet Özdilek hocamıza da bir parantez açmak lazım. Takımı çok güzel toparladı. Göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz. Herkes görevini eksiksiz yapıyoruz. Deplasmandaki grafiğimiz de ortada. Mutlu ve umutluyuz.

Kaan Şanlıkan: "Rodallega'nın açılacağını biliyorduk"

Rodallega çok karakterli bir futbolcu. Bir yerde açılacağını biliyorduk. Trabzonspor maçında gollerini attı. Biz, Trabzonspor maçına galibiyet için gittik. 1-0 gerideyken bile biz bu maçı kazanırız diye düşündük. Takımda büyük bir özveri var. Çıkışımız devam etsin istiyoruz. Şehir olarak bunu hak ediyoruz. Trabzon’a uçakla gittik. Birçok sanayici de bizle birlikteydi. Şehir kenetlendi. Gitmesek sıkıntı yaşardık. Kupa maçımız da var. Bu günleri gerçekten özlemişiz.

Kaan Şanlıkan: "Rodallega sevincini soyunma odasında yaşadı"

Rodallega, Trabzon’da oynadı ve orada çok seviliyordu. Golden sonra sevinmemesi konuşulmamalı bile. Yusuf Şimşek, Beşiktaş formasıyla Denizlispor’a gol atsa o da sevinmez. Simge futbolcular vardır. Bu bir saygıdır. Öyle bakmak gerekiyor. Fakat; soyunma odasında çok sevindi. Rodallega, Denizlispor’da olmaktan da çok mutlu.

Kupadaki hedefleri ve Alanyaspor maçı...

Biz kupada gidebileceğimiz en iyi yere gitmek istiyoruz. Avrupa’nın anahtarı neticesinde. İlk maçta Altınordu karşısında avantaj elde etmiştik. Tur atlayacağımızı düşünüyoruz. Alanyaspor maçı da bizim için çok önemli. Kendi seyircimizin desteğiyle 3 puan alacağımıza inanıyoruz. Bir futbol takımıyla seyirci bütündür. Elmanın iki yarısı gibidir. İyi yerlerde olacağız. Herkes emin olsun.

Denizlispor devre arasında hangi bölgelere transfer yapacak?

Futbol Şube Sorumlusu, Sportif Direktör ve hoca bir araya gelecek. Ona göre de transfer planı yapılır. Devre arası dönem zordur. Eğer takıma katkı verecek bir isim olursa transfer edilir. Önemli olan doğru oyuncuyu doğru zamanda almak. Biz bir bayrak aldık ve doğru işler yapmak için buradayız. Şu ana kadar doğru işler yaptığımıza inanıyoruz.

Kaan Şanlıkan: "Borçsuz bir Denizlispor hayal ediyoruz"

15 Kasım itibarıyla futbolcuların ödemesini yapmıştık. İnşallah bu hafta da 15 Aralık itibarıyla tüm alacakları ödeyeceğiz. Bunları yaparsanız futbolcuların da morali yerinde olur. Biz borçsuz bir Denizlispor hayal ediyoruz. Bunun için de adım adım ilerliyoruz. Başkanımıza, hocamıza teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalışan bir Denizlispor var. Kolej havasıyla başarı geliyor.

Denizlispor'u bekleyen iki kritik maç...

Denizlispor 15 haftası geride kalan Süper Lig’de 6 galibiyet 3 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. 16 gol atan Horoz, 16 kez de kalesini gole kapatamadı. Denizlispor önce kupada Altınordu, ardından da Alanyaspor ile ligde karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler