Denizlispor'dan transfer müjdesi! Canlı yayında açıkladı!

25.05.2019 - 16:07 | Son Güncellenme: 25.05.2019 - 19:07

Denizlispor'dan transfer müjdesi! Canlı yayında açıkladı!

Spor Toto 1. Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Denizlispor, Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olabilmek için yoğun bir çalışma içine giriyor. Yönetim, teknik direktör Yücel İldiz'in raporu doğrultusunda hareteke geçti. Denizlispor'da yeni sezonda her bölgeye transfer yapma planı var.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Radyospor'a konuştu

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtladı. Atilla, transfer konusunda müjdeyi verdi. İşte Taner Atilla'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri: 

Denizlispor şampiyonluğa ulaşmayı nasıl başardı?

Çok güzel bir sezon geçirdik. Sıkıntılardan geldik. Geçen sene son anda kurtulan bir Denizlispor bugünlere kadar geldi. Kadromuzu Osman Özköylü kurmuştu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Daha sonra Yücel İldiz ile anlaştık. Şampiyonlukta en büyük paylardan biri kendisinindir. Ali Çetin Başkan ile oluşturulan bir yönetim kurulu çok ciddi işler yaptı. Camianın bütünleşmesi de başarıyı getirdi. 

"Yücel İldiz 12-13 transfer istedi, 2 tanesiyle şimdiden görüştük"

Önemli olan Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmaktır. Hocamızın raporu da yavaş yavaş netleşiyor. Bütün bölgelerde isteği var. 12-13 tane transfer yapmamız gerektiğini anlattı. Biz de hatta 2 tane futbolcuyla görüştük. Olumlu ilerliyor. Biz asansör takım yakıştırmasını kabul edemeyiz. 38 milyon borcumuz var. Sponsorluk anlaşmaları yaptık. Ciddi bir çalışma içindeyiz. Camia ile ortak hareket edeceğiz.

Taner Atilla: "Bayram öncesi 2-3 transferin müjdesini vereceğiz"

Denizlispor, Spor Toto Süper Lig'de nasıl başarılı olmalı noktasında çalışıyoruz. Recep Niyaz, Mehmet Akyüz, Burak Çalık gibi isimlerle sözleşmemiz devam ediyor. Camianın istediği isimler var. Bayram öncesi en az 2-3 transferin müjdesini camiamıza vereceğiz. O doğrultuda da hareket ediyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler