Depresyona giren Josip Ilicic, golle geri döndü

07.11.2022 - 17:10 | Son Güncellenme: 07.11.2022 - 17:19

Eşi tarafından aldatıldığı iddia edilen ve son 2 yıldır depresyona giren Josip Ilicic, yeni takımı Maribor'daki kariyerine golle başladı. İşte detaylar

Depresyona giren Josip Ilicic, golle geri döndü

AJANSSPOR - HABER

İtalya Serie A'da Atalanta'da attığı gollerle adından söz ettiren ve son 2 yıldır depresyonda olan ve aldığı fazla kilolarla dikkat çeken Josip Ilicic, yeni takımı Maribor'a golle başladı.

Eşini, başka biriyle yakaladığı iddia edilmişti

Hürriyet''in haberine göre Ilicic, eşine sürpriz yapmak için ülkesi Slovenya'ya gittiğinde onu başka biriyle yakaladığı iddia edilmişti. Sloven futbolcunun yaşadığı bu olay sonrası, 32 yaşında emekli olmaya kadar giden bir depresyona girdiğinin altı çizildi. Josip Ilicic ise bu iddialara, eşiyle olan fotoğrafını paylaşarak yanıt vermişti.

Saçları beyazladı

Bu olay sonrası futboldan uzaklaşan, 2 yıl içinde eski fit halinden eser kalmayan ve bir hayli kilo aldığı gözlenen Sloven futbolcunun saçlarının beyazladığı da dikkatlerden kaçmadı.

Maribor'daki ilk maçında gol attı

34 yaşındaki forvet, Ekim ayı başında eski takımı Maribor'a dönmüştü. 9 Ocak'tan bu yana ilk kez dün akşam yeni takımı Maribor formasıyla ilk maçına çıkan tecrübeli golcü, 5-1 biten maçta takımının 5. golünü kaydetti. 77. dakikada oyuna giren Ilicic, kendi kazandırdığı penaltıyı golle sonuçlandırdı.

İsmi Galatasaray ile anılıyordu

Josip Ilicic, 2017'de 6.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fiorentina'dan Atalanta'ya transfer olmuştu. 31 Ağustos'ta Ilicic, İtalyan ekibiyle anlaşarak yollarını ayırdı. Sözleşmesi karşılıklı anlaşma ile feshedilen Ilicic için Galatasaray da devreye girmişti

Josip Ilicic'in performansı

Kariyeri boyunca 494 maça çıkan Ilicic 140 gol 86 asist yaptı. Özellikle 2019-2020 sezonunda patlama yapan Sloven golcü, Atalanta ile çıktığı 34 maçta 21 gol 9 asist üretti. Bir sonraki sezon 38 maça çıkan yıldız isim 7 gol 11 asist üretti. 2020-2021 sezonunda ise büyük düşüş yaşayan Ilicic 24 maçta 4 gol 5 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler