DEPSAŞ Enerji Erkek Voleybol Takımı 1. Lig’e Yükseldi

Orhan Gülek
04.08.2023 - 16:54 | Son Güncellenme: 04.08.2023 - 16:55

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, farklı branşlardaki sporcularıyla başarılarına yenilerini ekliyor. Kulüp, gösterdiği yüksek performans sayesinde 1. Lig’e yükseldi.

DEPSAŞ Enerji Erkek Voleybol Takımı 1. Lig’e Yükseldi

AJANSSPOR - HABER

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, farklı branşlardaki sporcularıyla başarılarına yenilerini ekliyor. Kulübün erkekler 2. Lig 6. Grup'ta mücadele eden voleybol takımı, gösterdiği yüksek performans sayesinde 1. Lig’e yükseldi.

“Sporcularımızın başarıları ile gururlanıyoruz”

Ligde ve şampiyonalarda üstün başarı gösteren sporcular hakkında konuşan DEPSAŞ Enerji Genel Müdürü Murat Karagüzel, “Her yaş grubundan sporcularımızın gösterdikleri yüksek performans sonucunda kazandıkları başarılarıyla gururlanıyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz illerde, spora gösterilen ilginin daha da artması için her geçen gün daha fazla çaba gösteriyoruz. Bu doğrultuda kulübümüzün elde ettiği başarıların katlanarak artması için desteklerimizi sürdüreceğiz. DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Başantrenörü Mehmet İpek’i ve kıymetli sporcularımızı kutluyorum. Bilhassa şampiyon voleybol takımımıza 1. Lig’de başarılar diliyorum” dedi.

"Disiplin ve uyum, başarıyı getirdi"

Sporcularının başarılarını değerlendiren Başantrenör Mehmet İpek ise, “Öncelikle antrenörlerinin de emekleriyle çok çalışarak önemli başarılara imza atan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Sporcularımız katılmış oldukları müsabakalarda üstün başarı göstererek çalışmalarının karşılıklarını aldı. Şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen voleybol takımımız, disiplin ve uyum içinde hareket eden yetenekli sporculardan oluşuyor. Sporcularımız Muhammed Bilal Okay ve Yakut Yılmaz ülkemizi Balkan Şampiyonası’nda temsil edecek, onlara şimdiden başarılar diliyorum. Kulübümüzü gerek ulusal gerek uluslararası alanda en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler