Derbi sonrası övgü: "Sergen Yalçın fark yarattı"

30.11.2020 - 10:32 | Son Güncellenme: 30.11.2020 - 10:36

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Kadıköy'de oynanan derbi maç 4-3 bitti. 2005 yılında aynı skorla biten maçta galip gelen Beşiktaş'ın ilk golünü atan Tümer Metin derbiyi yorumladı. Tümer Metin, daha önce eleştirdiği Sergen Yalçın için ise övgü dolu sözler söyledi.

Derbi sonrası övgü: "Sergen Yalçın fark yarattı"

AJANSSPOR-HABER

Futbolculuk kariyerinde hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe forması giyen, günümüzde ise spor yorumculuğu yapan Tümer Metin, 4-3 biten karşılaşmayla ilgili analizlerini paylaştı. Daha önce Beşiktaş'ı liyakat olmadığı yönünde eleştiren ve Sergen Yalçın'ın kulübün efsanesi olduğu için göreve geldiğini söyleyen Tümer Metin, derbi sonrası ise Yalçın'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Tümer Metin, Sergen Yalçın'ı övgü

Beşiktaş'ın 2005 yılında Fenerbahçe'yi 4-3 yendiği maçta Tümer Metin, siyah-beyazlı formayla Kadıköy'de gol perdesini açan isim olmuştu. Metin, Beşiktaş'ın hak ederek maçı kazandığı görüşünü savundu.

"Sergen Yalçın maça çok iyi hazırlamış"

Tümer Metin, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile ilgili olarak, "Sergen Hoca maça çok iyi hazırlanmış. Derbide iyi mücadele ettiler. Fenerbahçe'nin üstün olduğu istatistikler olabilir. Ama bu akşamı kazandıran bu istatistikler değil, ikili mücadele kazanma yüzdesidir" dedi.

SERGEN YALÇIN'DAN TÜMER METİN'E OLAY CEVAP! O HABER İÇİN TIKLAYIN...

Erol Bulut'a eleştiri: "Soru işareti bırakmanın anlamı yoktu"

TRT Spor'da konuşan Tümer Metin sözlerine, "Bir takımda 3-4 kişi kötü oynadığında diğerleri bu farkı kapatabilir ama 5-6 kişi kötü oynarsa olmaz. Sergen Hoca maç öncesi de "Mücadele edeceğiz" dedi, hep yaptılar. Teknik, taktik, yürek ve mücadele olarak çok fark yaratan bir Beşiktaş vardı. 5 gollü galip gelmişken,takımın içinde bir soru işareti bırakmanın anlamı yoktu. Fenerbahçe'nin bugünkü oyunu, derbi gibi bu seviyedeki bir mücadele için çok aşağıda kaldı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler