Derbide zafer yok, zirveden kopuş var!

19.12.2021 - 19:09 | Son Güncellenme: 20.12.2021 - 09:03

Süper Lig 17. haftasında Fenerbahçe, evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Karşılaşma saat 19.00'da başladı. Josef de Souza eski takımına karşı iki gol attı. İşte maç özeti ve daha fazlası...

Derbide zafer yok, zirveden kopuş var!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor.  Karşılaşmada Josef de Souza, eski takımı Fenerbahçe'ye 2 gol atma başarısı yakaladı. Tansiyonun yüksek olduğu karşılaşmada kazanan taraf olmadı ve maç 2-2 sona erdi.

Mesut Özil derbiyi boş geçmedi

12. dakikada ceza sahası içerisinde Larin’in topa elle müdahalesini hakem Fırat Aydınus penaltı olarak değerlendirdi. 14. dakikada Mesut Özil’in kullandığı penaltı atışında meşin yuvarlak kaleci Ersin’in solundan filelere gitti. 

Josef de Souza eski takımı Fenerbahçe'yi avladı
 

25. dakikada Batshuayi ile paslaşan Josef’in ceza sahası içi sol çaprazından yaptığı plase vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti. Beşiktaşlı Josef de Souza, Kadıköy'de eski takımı Fenerbahçe'ye karşı golünü attı ve bu sezon ikinci kez gol sevinci yaşadı. Souza ilk golünü Adana Demirspor karşısında atmıştı.  Josef de Souza, 59. dakikada tekrardan sahneye çıkarak Beşiktaş'ın ikinci, kendisinin ikinci golünü attı ve durumu 2-2'e getirdi. 
 

Berisha, Fenerbahçe'yi öne geçirdi

30. dakikada Vida’nın hatasında topla buluşan Rossi, ceza sahasına sağ çaprazdan girip yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Ersin’den döndü. Dönen topu takip eden Berisha’nın kale önünde yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 

Necip Uysal sakatlanarak oyunu terk etti

Necip Uysal, Mesut Özil ile girdiği pozisyon sırasında yerde kaldı. Sağlık ekiplerinin yardımıyla oyuna geri dönen Necip, bir süre sonra kendisini tekrar yere bıraktı.
Beşiktaşlı çalıştırıcı Önder Karaveli, zorunlu olarak Necip Uysal'ı çıkarttı. Necip'in yerine 22. dakikada Serdar Saatçi oyuna dahil oldu.


Maçtan dakikalar


3. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazından Ghezzal’ın direkt kaleye vurduğu serbest vuruşta meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti.

12. dakikada ceza sahası içerisinde Larin’in topa elle müdahalesini hakem Fırat Aydınus penaltı olarak değerlendirdi.

14. dakikada Mesut Özil’in kullandığı penaltı atışında meşin yuvarlak kaleci Ersin’in solundan filelere gitti. 1-0


25. dakikada Batshuayi ile paslaşan Josef’in ceza sahası içi sol çaprazından yaptığı plase vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti. 1-1


30. dakikada Vida’nın hatasında topla buluşan Rossi, ceza sahasına sağ çaprazdan girip yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Ersin’den döndü. Dönen topu takip eden Berisha’nın kale önünde yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 2-1

45+1. dakikada ceza sahası içi sol çaprazından Batshuayi'nin yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Berke kornere çeldi.

Senin için hazırladığımız haberler