Derbinin hakemi kim olacak? İşte cevabı…

18.02.2020 - 20:22 | Son Güncellenme: 18.02.2020 - 17:31

Süper Lig'in 23. hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dev derbinin hakeminin Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Halil Umut Meler gibi isimlerden biri olacağı düşünülüyor. Peki hangi hakem derbide düdük çalacak? İşte detaylar...

Derbinin hakemi kim olacak? İşte cevabı…

Süper Lig'in 23. haftası derbiye sahne olacak. Fenerbahçe-Galatasaray derbisine sayılı günler kala zorlu mücadelenin hakeminin kim olacağı merak ediliyor. Peki derbide kim düdük çalacak? İşte detaylar...

AJANSSPOR - Barış Şehirlioğlu

Kadıköy’de 23 Şubat Pazar akşamı 19.00’da oynanacak dev derbi öncesi hakemin kim olacağı ile ilgili bazı isimler ön plana çıkmaya başladı. Başta Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Halil Umut Meler, Ali Palabıyık gibi hakemlerin isimleri ön plana çıkmış durumda.

Eski hakemler derbi maçın hakeminin kim olacağını Ajansspor için analiz etti. İşte görüşler…

Selçuk Dereli (Eski orta hakem)

“Derbinin hakemi Fırat Aydınus olur. Her ne kadar Halil Umut Meler ön plana çıkmış gibi gözükse de çok önemli bir derbi ve ortam gergin. MHK risk almayacağından Aydınus maça verilir. Cüneyt Çakır derbiye verilmez çünkü Trabzon’da yönettiği maçta verdiği kararlar çok tartışıldı."

Vahap Beyaz (Eski orta hakem)

“Fenerbahçe - Galatasaray maçına Fırat Aydınus verilir. Ali Palabıyık geçen hafta yeni maç yönettiğinden verilmez. Halil Umut Meler çok genç hakem olduğundan ihtimaller arasında yok. Cüneyt Çakır’ın da bu maça verileceğini düşünmüyorum. Fırat Aydınus tecrübesinden dolayı bu maça atanır. Fenerbahçe maçında hakemlikten ziyade havayı koklayan, o atmosferi iyi yöneten bir hakem olması gerekir. O yüzden derbinin hakemi Fırat Aydınus olur."

Serdar Tatlı (Eski orta hakem)

Kadıköy’deki derbinin hakemi Halil Umut Meler olacak. Derbiyi değerlendirdiğimizde Halil Umut Meler dışında başka bir isim düşünmüyorum ve bu konuda çok iddialıyım.

Merkez Hakem Kurulu, çarşamba günü derbi maçının hakemini açıklayacak.

AJANSSPOR - ÖZEL HABER

Senin için hazırladığımız haberler