Derbiyi canlı yayınlayacaklar: Tanrı'nın Duvarı, Poldi'ye karşı

17.03.2021 - 16:29 | Son Güncellenme: 17.03.2021 - 16:37

Almanya'nın önde gelen basın kuruluşlarından biri olan Bild, Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile Alanyaspor arasındaki Akdeniz derbisini canlı yayınlayacak. Bild, derbi maç için neler yazdı? İşte detaylar...

Derbiyi canlı yayınlayacaklar: Tanrı'nın Duvarı, Poldi'ye karşı

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Antalyaspor ile Alanyaspor takımları karşı karşıya gelecek. Bu eşleşmenin galibi, finalde Beşiktaş'ın rakibi olacak. Bu maça Alman basını da ilgi gösteriyor. Detaylar haberde...

Akdeniz derbisi Bild'de yayınlanacak

Almanya'nın önde gelen kuruluşlarından biri olan Bild, Antalyaspor ile Alanyaspor arasında oynanacak yarı final karşılaşmasını canlı olarak yayınlayacak. Bild'in internet sitesi, maç öncesi okuyucularına karşılaşmayla ilgili bilgiler verdi.

Podolski ve Marafona görselini kullandılar

Bild, Arjantin'de Maradona (vefat etti), Alanyaspor'da ise Marafona var! ifadesini kullanırken, haberin ana görselinde ise Lukas Podolski ile Marafona'nın fotoğrafını kullandı.

Süper Lig'in en iyi kalecilerinden biri: Marafona

Haberde, 1.90 boyundaki Marafona'nın Süper Lig'in en iyi kalecilerinden biri olduğuna dikkat çekildi. 28 maçta Marafona'nın 27 gol yediğini, 9 maçta ise gol yemediği hatırlatıldı. 

Ülkesi dışında bir kupa kazanmak istiyor

Marafona'nın daha fazlasını istediği ve ülkesi dışındaki ilk kupasını kazanma amacında olduğu ifade edildi. Daha önce 2016'da Portekiz Braga ile kupa kazanan kalecinin, 2014'te de Moreirense ile 2. Lig şampiyonluğu yaşadığı vurgulandı. 

Tanrı'nın Duvarı: Marafona

Senin için hazırladığımız haberler