Derrick Köhn, transfer kararını verdi! Galatasaray...

12.08.2024 - 21:43 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 21:50

Galatasaray transfer haberleri: Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova'nın kadrosuna katmak istediği Galatasaray yıldızı Derrick Köhn, transfer kararını verdi.

Derrick Köhn, transfer kararını verdi! Galatasaray...

AJANSSPOR - HABER

Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova'nın talip olduğu Galatasaray'ın Alman sol beki Derrick Köhn, transfer için kararını verdi. İşte detaylar...

G.Saray'a dev paket

Milliyet'te yer alan habere göre; Rus temsilcisi Spartak Moskova, Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn için Sarı-Kırmızılılara 20+2 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti.

Kerem için özel teklif

Spartak'ın daha sonra yalnızca Kerem Aktürkoğlu için 13 milyon Euro teklif ettiği ve Galatasaray'bu teklifi kabul ettiği ifade edildi.

Yıllık ücret pazarlığı

Milli futbolcunun ise Rus ekibinden 3 milyon Euro üzerinde bir yıllık ücret talep ettiği ve bu konuda pazarlıkların devam ettiği belirtildi.

Köhn'ün kararı

Son olarak Play Spor'da yer alan habere göre; Derrick Köhn, İstanbul'da mutlu olduğunu ifade ederek, Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini dile getirdi.

Demirkol'dan flaş açıklama

Öte yandan ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Alman hükumetinin Rusya'ya bir Alman futbolcunun transfer olmasını istemediğini ve bu transfere engel olduğunu kaydetti.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol: Galatasaray'ın transferini Alman hükûmeti engelliyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler