Dev derbi öncesi psikolojik savaş! İşte açıklamalar...

21.09.2024 - 09:24 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 09:31

Süper Lig devleri Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği dev derbi öncesi iki takımda da açıklama savaşları yaşandı. İşte o demeçler...

Dev derbi öncesi psikolojik savaş! İşte açıklamalar...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devleri Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği dev derbi öncesi iki kulüpten de maç öncesi açıklamaları geldi. İşte yapılan o konuşmalar ve detaylar...

''Benim için normal bir hafta olacak. Sadece bir maç''

Jose Mourinho: "Yapacak bir işim yoktu, yatağımdaydım ve rakibin oynadığı maçı izledim. İyi oynadılar, kolay bir galibiyet aldılar. Şu anda derbiyle ilgili düşünmeye başlamadım. Derbiden önce hafta içinde maç yapmış olmalarının Galatasaray için bir problem olacağını düşünmüyorum. Benim için normal bir hafta olacak. Sadece bir maç"

''Kazanmak için oynayacağız."

Okan Buruk: "Fenerbahçe maçı öncesi çok kritikti, 5'te 5 ile gidiyoruz. Fenerbahçe maçını kazanmak için sahada olacağız. Kavgasız, dövüşsüz ve futbol kalitesinin yüksek olduğu bir derbi olsun. Hakem performansı konuşulmasın. İki takım da kazanmaya çıkacak. Son iki senede 3-0 kazandık ve 0-0 berabere kaldık. Yine kazanmak için gideceğiz. Onlar da kazanmak için tutkulu olacaktır. Sakin kalmalıyız ve provokasyonlara uymamalıyız. Saha içerisinde kalıp, oyunumuzu oynayacağız. Bu sefer erken bir derbi, iki takım da her ne sonuç olursa olsun bir şey kaybetmeyecek. İki takım da psikolojik üstünlüğü eline geçirmeye çalışacak. Kazanmak için oynayacağız."

''Başka hakem mi yoktu!''

Dursun Özbek: "Geçen sene bir hakem konusunda çok ciddi ifadeler kullanmıştım, Atilla Karaoğlan. Buradaki Trabzonspor maçından sonra çıktım, nasıl Galatasaray’ı doğradığını anlattım. Sezonun belki de en kritik maçına yine aynı hakemi veriyorlar. Demek ki hiçbir şey değişmedi. Yönetimler değişti, başka hiçbir değişmedi. Hakem mi kalmadı? Geçen sene ben bu hakem hakkında bir sürü şey konuştum. Başka hakem bulamadınız mı sayın MHK? Çok nadir hakemler hakkında konuşma yapıyorum. Bir kişi hakkında bu kadar iddialı konuştum. İnadına o hakemi atadınız. Onun için tekrar sesleniyorum, eğer bu tayinler, bu hususlar dikkate alınmazsa her geçen gün daha da zorlaşan lig müsabakaları bundan sonra daha zorlaşacaktır. Bu atamalara dikkat edilmesi gerekir"

Batshuayi: ''Gol atmak istiyorum''

Michy Batshuayi: "Fenerbahçe maçına gitmek benim için özel durum. Fenerbahçe'ye gol atmak ve kazanmak için oraya gideceğim."

Amrabat: ''Sabırsızlanıyoruz bu maç için''

Sofyan Amrabat: "Bu derbiyle ilgili çok şey duydum. Konsantrasyonu yüksek, güçlü bir maç olacağını düşünüyorum. Amacımız sahada güzel bir oyun ortaya koymak ve taraftarımızı mutlu edecek sonuç almak. Sabırsızlanıyoruz bu maç için."

Yunus Akgün: ''Fenerbahçe karşısında kazanmak için Kadıköy'e gideceğiz''

Yunus Akgün: "Önümüzde bir derbi maçı var. Oraya lider gitmek önemliydi. İnşallah önümüzdeki maçta daha iyi olacağız. Fenerbahçe karşısında kazanmak için Kadıköy'e gideceğiz. Son 2 sezonun şampiyonuyuz. Hedefimiz ilk yarının bütün maçlarını kazanmak."

Allan Saint-Maximin: ''Kazanmak için her şeyi yapacağız''

Allan Saint-Maximin: "İnsanlar derbiyi konuşuyordu ama bizim öncelikli kazanmamız gereken Kasımpaşa maçıydı. Şimdi derbiye gerçekten odaklanabiliriz. Zor bir rakiple karşılaşacağız. Kazanmak için her şeyi yapacağız."

Barış Alper Yılmaz: "Fenerbahçe derbisine odaklandık. Çok güzel bir derbi bizi bekliyor."

Fred: "Galatasaray'ın çok iyi bir takımı var''

Fred: "Galatasaray'ın çok iyi bir takımı var. Çok iyi oyuncuları var. Gerçekten çekişmeli bir oyun olacak ama biz buna hazırız. Rakibimizi analiz ettik. Umarım bu güzel mücadeleden galip gelen taraf biz oluruz."

Senin için hazırladığımız haberler