Sivasspor’da tek golü atan Dia Saba, Beşiktaş maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
30.08.2022 - 00:04 | Son Güncellenme: 30.08.2022 - 00:08

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Sivasspor’da tek golü atan Dia Saba açıklamalarda bulundu.

Sivasspor’da tek golü atan Dia Saba, Beşiktaş maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş , Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor 'u ağırladı. 4-1'lik Karagümrük galibiyetiyle moral depolayan Kara Kartal, evinde full tribünlere oynadığı maçta Yiğidolar'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı. Jackson Muleka (2) ve Wout Weghorst'un golleriyle sonuca giderek 10 puana ulaşan Siyah Beyazlılar, averajla liderlik koltuğuna oturdu. Tek golü 86. dakikada Dia Sebadan gelen, kötü gidişata son veremeyen ve galibiyet hasreti 4 maça yükselen Rıza Çalımbay'lı Sivasspor ise 2 puanla 16. basamakta kaldı.

Dia Saba : "Bir sonraki maça hazır olacağız"

Karşılaşma sonrası Sivasspor'un tek golünü atan Dia Saba "Tek golü ben kaydettim ama önemli olan takımın kazanmasıydı. Şu an içinde bulunduğumuz durumdan biz kurtarabiliriz. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Daha fazla katkı vereceğimi düşünüyorum. Bir sonraki maça hazır olacağız. Bu hatalardan ders çıkarıp telafi etmeye çalışacağız." dedi.

"İstediğimiz sonuçları alamıyoruz"

Sivasspor'un Beauvais doğumlu Malili futbolcusu Mustapha Yatabaré ise maç sonu şöyle konuştu:

 

"Bugün sahada olan biz değildik. Günlerdir çok çalışıyoruz ancak istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Daha çok çalışarak istediğimiz sonuçları almak istiyoruz. Önümüzdeki hafta kazanmak için savaşan bir Sivasspor göreceğiz. 3 puan alıp özgüvenle daha ileri giden Sivasspor olacak."

Senin için hazırladığımız haberler