Dicko isyan etti! "Kırmızı kart vardı, faul bile verilmedi"

Orhan Gülek
22.11.2021 - 22:02 | Son Güncellenme: 22.11.2021 - 22:29

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor'a 3-0 mağlup olan Gaziantep FK'da futbolcular değerlendirmelerde bulundu.

Dicko isyan etti! "Kırmızı kart vardı, faul bile verilmedi"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, evinde Gaziantep FK'yı konuk etti. Bordo mavililer, mücadeleden 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşma sonrası Gaziantep FK futbolcuları açıklamalarda bulundu.

Gaziantep'te forvet olarak oynayan Malili futbolcu Nouha Dicko, maç sonu kendisine yapılan hareketin faul olduğunu iddia ederek şöyle konuştu:

"Neden böyle oluyor ben bunu sorguluyorum"

"Takım halinde bugün iyi işler yaptığımızı düşünüyorum rakibe birçok sorun yaşattık. Ama bundan önce hakem kararlarını konuşmak istiyorum. 5. dakikada açık bir kırmızı kart vardı, faul bile verilmedi. Daha sonra ilk yarının sonunda bir pozisyon var, çok net bir şekilde penaltıydı. Ondan sonra biz 3. golü yedik. Neden böyle oluyor ben bunu sorguluyorum. Bu tip kararlar futbola gölge düşürüyor. Bu gibi olaylar yaşanınca insan üzülüyor tabii."

Doğan Erdoğan: "Ben en kibar şekilde Suat hocanın pozisyonları bir daha izlemesini istiyorum"

Gaziantep FK'nın 25 yıl yaşındaki futbolcusu Doğan Erdoğan ise  "Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Ligin en iyi takımına karşı sahaya çıktığımızı biliyorduk. Ama maç maalesef 5. dakikada bitti. Dicko'nun ilk pozisyonu, sonra ikinci pozisyon. Bunların verilmesi lazımdı diye düşünüyorum. Maçın iyi geçeceğini herkes biliyordu, güzel futbol izletmek isteyen ekipler. Trabzonspor'un da buna ihtiyacı yok Türk futbolun da ihtiyacı yok diye düşünüyorum. Ben en kibar şekilde Suat hocanın pozisyonları bir daha izlemesini istiyorum. Arda kardeşimin şansına diyorum. Biraz dualıydı galiba, top girmedi bugün. Atmamız lazımdı, o yüzden diyecek bir şey yok." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler