Diego Costa transferinde son dakika! Menajeri açıkladı...

23.06.2021 - 10:59 | Son Güncellenme: 23.06.2021 - 11:03

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Diego Costa ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Futbolcunun menajeri transfer hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Diego Costa transferinde son dakika! Menajeri açıkladı...

AJANSSPOR-HABER 

Son olarak İspanya Ligi'nde Atletico Madrid forması giyen ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Diego Costa ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Golcü futbolcu için Premier Lig ekibi Wolverhampton devreye girmişti. Son olarak Brezilya'dan da futbolcuya talip çıktı. Detaylar haberde... 

Beşiktaş Diego Costa ile görüşmüştü

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'un ayrılmasının ardından Beşiktaş, İspanyol golcü Diego Costa'yı gündemine almıştı. Siyah-beyazlılar, Costa için teklifini sundu ve beklemeye geçti.

Palmeiras transferde ciddi

Yıllık 2.5 milyon Euro ve 1.5 milyon Euro imza parası ödemeyi kabul eden Beşiktaş'ın bu transferde futbolcudan geri dönüş beklediği gündeme gelmişti. Ancak; Diego Costa'ya Brezilya'dan Palmeiras da talip oldu.

Costa'nın menajeri: Palmeiras'ta oynamaya sıcak

Portekiz ve Brezilya basınında yer alan haberlere göre; Diego Costa'nın menajeri futbolcunun Palmeiras'ta oynamaya sıcak baktığını söyledi. Bu açıklama aynı zamanda transferin de önünü açmış oldu.

Takımda yüksek maliyetli futbolcu sayısı az

Palmeiras'ta maliyeti yüksek olan çok fazla futbolcunun olmadığı, Dudu'nun ise bu konuda takım arkadaşlarından ayrıldığı hatırlatıldı. Diego Costa transferinin gerçekleşmesiyle birlikte Palmeiras taraftarlarının da gönlünü fethetmiş olacak.

Diego Costa'nın kariyer performansı

▶ Atletico Madrid: 216 maç, 83 gol, 36 asist
▶ Chelsea: 120 maç, 58 gol, 24 asist
▶ Real Valladolid: 36 maç, 9 gol, 6 asist
▶ Albacete: 36 maç, 9 gol
▶ Celta Vigo: 30 maç, 6 gol
▶ Rayo Vallecano: 16 maç, 10 gol, 4 asist
▶ Penafiel: 13 maç, 5 gol
▶ Braga: 9 maç, 1 gol, 1 asist

Senin için hazırladığımız haberler