Digiturk CEO’su Al-Obaidly'ye büyük onur

16.01.2020 - 13:59 | Son Güncellenme: 16.01.2020 - 21:54

Uluslararası spor medyasının önde gelen yayınlarından Londra merkezliSportsPro, 2020 yılında küresel spor endüstrisine yön verecek 10 ismisıraladı.

Türkiye Süper Ligi’nin resmi yayıncısı Digiturk’ün ve çatı şirketbeIN MEDIA GROUP’un CEO’su Yousef Al-Obaidly listede yer aldı.Listede kulüp başkanlarından medya yöneticilerine, Esporgirişimcilerinden Dünya Anti Doping Ajansı Başkanı’na kadar küreselarenada spora yön veren önemli isimler bulunuyor.

Uluslararası   spor   medyasının   detaylı   analiz   ve   araştırmalarıyla   öne   çıkanyayınlarından biri olan Londra merkezli SportsPro’nun hazırladığı ve aralarındaDisney D2C Başkanı Kevin Mayer ve Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli gibiönemli yöneticilerin bulunduğu “2020’de Küresel Spor Endüstrisi’ne YönVerecek 10 İsim” listesinde Digiturk ve beIN MEDIA GROUP CEO’su YousefAl-Obaidly de yer alıyor.

Listeye ilişkin olarak SportsPro’da yayınlanan makalede, Al-Obaidly’nin küreselspor endüstrisine yön verecek liderler arasında yer almasının nedeni olarak, beINMEDIA GROUP’un telif haklarını hiçe sayan korsan yayınlara karşı uluslararasıarenada   verdiği   uzun   soluklu   mücadele   ve  Al-Obaidly’nin   bu   mücadeledeoynadığı etkin rolün altı çiziliyor.

8 Ekim'de Londra'da düzenlenen The SportBusiness Summit'te yaptığı konuşmada, "Görkemli medya hakları balonupatlamak   üzere"   diyerek   dikkatleri   üzerine   çeken  Al-Obaidly'nin,   SuudiArabistan   merkezli   korsan   yayın   platformu   beoutQ’ya   karşı   yürüttüğü   etkinmücadele ile spor dünyasında gereken ilgiyi görmeyen bir sorunun, endüstri içinbir öncelik haline gelmesine katkıda bulunduğu vurgulanıyor. 

 Uluslararası   alanda   prestijli   bir   yayın   tarafından   2020   yılında   küresel   sporendüstrisine   yön   verecek   liderlerden   biri   olarak   gösterilmenin   gurur   vericiolduğunu ifade eden Al-Obaidly, “Spor endüstrisinin çok değerli isimleri ilebir arada bu listede yer almak elbette mutluluk ve gurur verici.

beINMEDIA   GROUP   olarak,  faaliyet   gösterdiğimiz   tüm  coğrafyalarda   biryandan en kaliteli ve zengin spor içeriklerini izleyicilerimize sunabilmekiçin büyük yatırımlar yaparken diğer yandan da sadece bizim değil,aslında   sporun   tüm   paydaşlarının   haklarını   gasp   eden   korsanyayıncılıkla   mücadele   konusunda   güçlü   bir   inisiyatif   alarak   kararlıadımlarla ilerliyoruz” dedi

Senin için hazırladığımız haberler