Diletta Leotta karantina günlerini terasında geçiriyor!

09.04.2020 - 12:23 | Son Güncellenme: 09.04.2020 - 12:34

DAZN kanalının güzel spikeri Diletta Leotta da karantina günlerini sevgilisiyle evinde geçirip bu anlara ait kareleri sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Diletta Leotta karantina günlerini terasında geçiriyor!

DAZN kanalının güzel spikeri Diletta Leotta da karantina günlerini sevgilisiyle evinde geçirip bu anlara ait kareleri sosyal medya hesabından paylaşıyor. Güzel spiker bu kez de spor yaptığı anlarla gündem oldu. Diletta Leotta terasta yaptığı boks eğitimini instagram hesabından paylaşınca onbinlerce beğeniyi aştı.

DAZN kanalının güzel spikeri Diletta Leotta da karantina günlerini sevgilisiyle evinde geçirip bu anlara ait kareleri sosyal medya hesabından paylaşıyor. Güzel spiker bu kez de spor yaptığı anlarla gündem oldu.

Leotta, geçtiğimiz günlerde İtalya'daki yaşanan koronavirüs kriziyle ilgili yaptığı açıklamada çok korktuğunu söylemiş ve halkın birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade etmişti.

Leotta yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı; "Şu an yapabileceğimiz tek şey kendi sağlığımızı düşünmek. Sahadaki futbol oyuncuları gibi bizim de hayatta rollerimiz var ve bu virüse karşı takım halinde hareket etmeliyiz. Endişe içindeyiz ve sabahın ilk ışıklarına kadar siren sesi duyuyoruz."

Güzel sunucu, corona virüse yakalanmadığını belirterek, "Bende koronavirüse dair bir belirti yok. Karantinada olduğum sürece spor ve yemek yaptım ve bol bol kitap okuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler