Diletta Leotta'nın estetiksiz halini görenler inanamadı!

07.07.2021 - 18:15 | Son Güncellenme: 07.07.2021 - 18:23

Magazin haberleri... Türk oyuncu Can Yaman'ın İtalyan sevgilisi Diletta Leotta, estetiksiz fotoğraflarıyla takipçilerinde şaşkınlık yarattı. İşte detaylar...

Diletta Leotta'nın estetiksiz halini görenler inanamadı!

AJANSSPOR - MAGAZİN

 

Ünlü Türk oyuncu Can Yaman'la evlilik hazırlığındaki İtalyan sunucu Diletta Leotta, estetiksiz görüntüleriyle takipçilerini şaşırttı. Ünlü sunucunun 18 yaşına ait görüntüler, Çizme basınında gündeme oturdu.

"İyi bir kariyer için yaptırmadım..."

İtalya'da bir televizyon kanalının konuğuyken, 18 yaşında estetik yaptırdığını söyleyen Leotta: "18 yaşında burnumu yaptırdım. Bu benim yüzüm ve yargılanmadan onunla inandığım her şeyi yapma özgürlüğüne sahibim. İyi bir kariyer için estetik ameliyatı yaptırmadım." demişti. 

"Onlarca işlem var..."

İtalya'da yayın yapan magazin dergileri, Diletta Leotta'nın sadece göğsünde ve yüzünde onlarca işlem olduğunu iddia etti. 

"Evlilik hazırlıkları başladı..."

İtalyan güzel Diletta Leotta ile Türk oyuncu Can Yaman evlilik hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye gelen ikili, magazin basınında geniş yer bulmuştu. Can Yaman'ın annesi basın mensuplarına, ikilinin gelecek yıl evleneceğini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler