Dilmen, Galatasaray - Erzurumspor maçını değerlendirdi! 'Yardımcı bayrağı kaldırsa...'

27.02.2021 - 21:14 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 21:17

Rıdvan Dilmen, NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Galatasaray - BB Erzurumspor maçı ve spor gündemini değerlendirdi.

Dilmen, Galatasaray - Erzurumspor maçını değerlendirdi! 'Yardımcı bayrağı kaldırsa...'

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın 2-0 kazandığı BB Erzurumspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu:

Galatasaray'ın ikinci golü

Benim futbol aklıma göre bu pozisyon ofsayt değil. Yardımcı bayrağı kaldırsa güzel gol giderdi.

Muslera olduğu zaman şampiyonluğun iki harfini cebinize koyarsınız. Bugün olağanüstü kurtarışlar yapmadı ama çok maç kurtardığı sezonlar oldu. Galatasaray sezon başından beri vermediği pozisyonu bu maçta verdi. 

 

Emre Kılınç'ın iptal edilen golü

Üçüncü golün iptali doğru. Ceza sahası dışında olsa tartışılır. Mete Kalkavan temiz maç yönetti. Birkaç küçük hatası var. 

 

Teknik olarak bakarsak Galatasaray iyi gidiyor. Çok övgüler yaptığımız Donk ve Taylan sezonun oyuncularındandı. Tahmin ediyorum hoca orada Alanya maçına taktı. Belhanda da öyle. Alanya maçının faturası onlara.

İlk yarıda 2-0 yaptılar. Gol olmasa bile pozisyonlar Galatasaray’ı tedirgin etti biraz. Lider ve hücumda etkili bir takımdan bahsediyoruz. Beşiktaş’ı ayırıyorum, Fatih Terim’in 4 yıl şampiyon olduğu ve Elmander’in olduğu sezon haricinde takımlarda skora göre kaleciyi görüyoruz. Korner sayıları artıyor.

Emre de bir kıpırdama gördüm. Gedson daha saman alevi gibi. Onyekuru son derece etkisizdi. Mostafa iyiydi. Arda’nın müthiş özverili oynadığını görüyorum. 

 

Alanyaspor’da Çağdaş Hoca için de değişiklik falan diyorlar umarım doğru değildir. Çocuğun da hevesi kaçmasın.

 

Senin için hazırladığımız haberler