Dilmen: "Topal eyvah demiştir"

05.03.2017 - 19:58 | Son Güncellenme: 05.03.2017 - 19:58

AJANSSPOR -  Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Osmanlıspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 23. hafta maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen’in yaptığı açıklamalardan en çok dikkat çekenleri ise şu şekilde :

“Mehmet Topal eyvah demiştir”
Fenerbahçe, şampiyonluk yarışından kopmuş olmasına rağmen arzulu oynadı. Ama yetenek problemleri var. Mehmet Topal’ın vicdanı gole sevinmeye el vermedi. Gitti, geldi o anda. Hakem, Mehmet Topal’ın elle aldığını göremedi. Video hakem uygulaması olsa ve pozisyon izlenmiş olsa, bu gol iptal edilirdi. Oyuncular skor 3-0 olduğunda centilmenlik yapabiliyor. Mehmet Topal'ın pozisyonunda yapabilmek önemli. Ben Mehmet Topal'ın içinden 'Eyvah' dediğini düşünüyorum. O anda söylemeyebiliyor insan

“Aykut Kocaman en doğru tercih olur”
Teknik adam ligi ezbere bilmeli. Tatil için Türkiye'ye gelmiş bir antrenör olmamalı. Dick Advocaat kalacaksa ona göre bir planlama yapılmalı. Aykut Kocaman bence şu an Fenerbahçe için doğru tercih olur. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. Mayıs sonunda teknik direktör de yardımcıları da hazır olmalı. Yeni sezona hazırlıksız yakalanmamalılar.

“Fenerbahçe’nin gelecek hafta forveti kim?”
Avrupa'nın her yerinde Ankaragücü taraftarı bulursun. Müthiş bir taraftarı var. Süper Lig'e mutlaka döneceklerdir. Ben önümüzdeki sezon Volkan Şen'den patlama bekliyorum. Fenerbahçe'nin gelecek hafta sahaya çıkacak forveti kim? Bilmiyoruz. Lens'e geleyim. Düşersek takımdan giderim diyen bir futbolcuyu ben Sunderland başkanı olsam Lens’i kovardım.

Senin için hazırladığımız haberler