Dişi Ronaldinho Türkiye'de!

27.09.2016 - 15:23 | Son Güncellenme: 27.09.2016 - 15:23

Futbol Kadınlar 1. Lig ekiplerinden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, ABD'de futbolseverler tarafından sürati, şık çalımları, stili ile 'Dişi Ronaldinho' olarak anılan Kolombiyalı yıldız futbolcu Lady Andrade ile 3 yıllığına anlaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1. Lig ekiplerinden 1207 Antalya, isim sponsorluğu anlaşması yaparak, bu sezon ligde 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor adıyla mücadele edecek.

Ligde şampiyonluğu hedefleyen Antalya temsilcisi, transfer ve hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Transfer dönemine hızlı başlangıç yapan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, rotayı ABD Ligi'ne çevirdi. Western New York Flash takımının golcüsü Lady Andrade ile anlaşan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, yıldız futbolcuyla yarın 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kolombiya Milli Takımı'nda da forma giyen Lady Andrade, ABD'de futbolseverler tarafından sürati, şık çalımları, futbol stili ile 'Dişi Ronaldinho' olarak anılıyor.

1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk, "Yeni sezonda Döşemealtı markasıyla ligde yolumuza devam edeceğiz. Kadın futbolu adına ilçemize, kentimize başarı kazandırmak istiyoruz. Transferlerimizle ligde iyi bir takım olmak için çalışmalar yapıyoruz. Kadın futbolunun dişi Ronaldinho'su olarak anılan Kolombiyalı golcüyle anlaştık. Lady'nin göze hoş gelen futbolu ve golleriyle ligimizin kalitesini artıracağına inanıyoruz. Tüm Antalya'nın, taraftarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler