Djiku'dan Union Saint-Gilloise maçı öncesi Galatasaray açıklaması

26.09.2024 - 18:54 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 18:57

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe forması giyen Alexander Djiku, Union Saint-Gilloise karşılaşması öncesi konuştu.

Djiku'dan Union Saint-Gilloise maçı öncesi Galatasaray açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi macerası başlıyor. Süper Lig'de Galatasaray'a kaybeden Kanarya'da teknik patron Jose Mourinho, Union Saint-Gilloise maçını her açıdan yeni bir başlangıç olarak görüyor. Sarı-Lacivertliler’e uzun süredir beklediği lig şampiyonluğunu ve Avrupa’da başarıyı getirmek isteyen Mourinho, bir an önce takımdaki kara bulutları dağıtıp, Belçika ekibi karşısında alınacak zaferle de yeni bir sayfa açmanın planlarını yapıyor.

Maç öncesi ise Fenerbahçe forması giyen Alexander Djiku, flaş değerlendirmelerde bulundu.

"Tek istediğimiz galibiyet"

Djiku, "Oynayacağımız ilk maç, iyi başlamak istiyoruz. Hedefimiz her maçı kazanmak. Takımın içerisinde çok fazla kaliteli oyuncu var. İyi olacaktır oynamayan oyuncular için, herkes hazır. Tek istediğimiz galibiyet." dedi.

"Galatasaray maçını unuttuk"

3-1 kaybedilen Galatasaray derbisi hakkında da konuşan Ganalı savunma oyuncusu, "Galatasaray maçını unuttuk, almamız gereken iyi ve kötü dersleri aldık. Geliştirmemiz gereken noktalara eğildik. Önümüze bakmak zorundayız. Sonraki maç çok önemli, o da bu maç. Bu maçla birlikte galibiyetlere başlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
CANLI | Fenerbahçe - U.S Gilloise
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler