Fenerbahçe'de Djiku'dan Lugano maçı sonrası Lille'e gözdağı

30.07.2024 - 22:33 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 22:36

enerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında 4-3 mağlup ettiği Lugano'yı ikinci maçta 2-1 yendi ve adını bir üst tura yazdırdı. Maç sonu Fenerbahçe'de Djiku değerlendirmede bulundu.

Fenerbahçe'de Djiku'dan Lugano maçı sonrası Lille'e gözdağı

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Fenerbahçe, deplasmanda 4-3 mağlup ettiği Lugano'yu iç sahada geriden gelerek 2-1 mağlup etti ve 3. eleme turuna yükseldi. İlk maçta deplasmanda hat-trick yapan Edin Dzeko, iç sahada da attığı golle turun kapısını aralayan isim oldu.

Maç sonu Fenerbahçe'de Djiku değerlendirmede bulundu.

"Ofansif anlamda neler yapabileceğimizi biliyorduk"

Fenerbahçe'nin Ganalı stoperi Djiku, maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Normal bir durum. Sezon öncesine baktığımızda yoğun çalışıyoruz. Daha iyiye geleceğiz. Maça iyi başlayamadık. Maalesef ilk 45 dakikada gol gördük kalemizde. Ofansif anlamda neler yapabileceğimizi biliyorduk. Çok büyük fırsatlar yarattık. İkinci yarı 1-1'e getirdik sonrasında galibiyet golünü attık"

"Zor maç olacak"

3. eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak olmalarına da değinen Djiku, "Çok fazla opsiyonumuz var. Sahada bazen 3'lü olduğumuz zaman ben de pozisyon değişikliği yapabiliyorum. Bir sonraki maçta çok daha iyi yansıtacağımızı düşünüyorum. "Lille'i çok iyi biliyorum. Onlar da hoca değişikliğine gitti. Zor maç olacak. Şansı yüzde 50-50 olarak görüyorum. Bizler de iyi bir takımız. Bu büyüklüğümüzü sahada göstermemiz gerekiyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler