Doğan Alemdar: "Uğurcan abi Türkiye'nin bir numaralı kalecisi"

Orhan Gülek
06.04.2021 - 21:29 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 21:38

Süper Lig 33. haftasında Kayserispor, deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada önemli pozisyonlar yakalayan Trabzonspor, Kayserispor 18 yaşındaki genç kalecisi Doğan Alemdar'ı geçmeyi başaramadı. Maç sonrası Kayserispor'un genç eldiveni Doğan Alemdar açıklamalarda bulundu.

Doğan Alemdar: "Uğurcan abi Türkiye'nin bir numaralı kalecisi"

Süper Lig 33. haftasında Kayserispor, Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Medical Park'ta oynanan mücadelede Kayserispor, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmada Trabzonspor'a kalesinde geçit vermeyen ve Kayserispor'un 1 puan kazanmasında önemli rol oynayan genç kaleci Doğan Alemdar, açıklamalarda bulundu.

"1 puanı ben değil takımca aldık"

18 yaşındaki genç kaleci Doğan Alemdar  "Çok güzel bir duygu buradan puanla ayrılmak. Ligde kalma adına önemli bir puan. Üstüne koyarak devam ederiz. Uğurcan Çakır gibi ben de iyi yerlere gelmeyi isterim. Uğurcan abi Türkiye'nin bir numaralı kalecisi. Tebrik etti. Tebrik ederim dedi. İlk maçın duygusu gibi oldu. 1 puanı ben değil takımca aldık. Geldik, aldık ve mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Alemdar, Trabzonspor karşısında kalesine gelen 11 şutun 10'unu kurtarmasıyla ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

"Son kurtarış da biraz başım döndü, şekerim düştü sanırım. Maç bitmesi için artık kimsenin gücü kalmadı. Kendimi yere attım ve hakem de son düdüğü çaldı. İyi maç oynamak ve üstüne koyarak devam etmeyi umuyorum."

Son olarak karşılaşmada en zorlandığı pozisyona da değinen Alemdar "En zorlandığım pozisyon da  Bakasetas'ın kafa vuruşu diyebilirim." açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler