Doğu Karadeniz Gençlik Kampı sona erdi

03.08.2017 - 11:32 | Son Güncellenme: 03.08.2017 - 11:32

Gençlik ve Spor Bakanlığının Doğu Karadeniz Gençlik Kampı tamamlandı.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığınca Türkiye'nin dört bir yanında gençlik kampları organize edildiğini belirtti.

Farklı kültürlerden gençlerin bu kamplarda buluştuğunu ifade eden Öztürk, ülke genelindeki 16 kamptan biri olan Doğu Karadeniz Kampı'nın Trabzon'un Düzköy ilçesinde gerçekleştirildiğini aktardı.

Öztürk, kampta altıncı dönemin tamamlandığına dikkati çekerek, farklı kültürde yetişen gençlerin kampta dostluk kurduklarını ve buradan adeta tek yürek olarak ayrıldıklarını vurguladı.

Gençlerin, muhteşem doğada unutulmaz bir hafta geçirdiğine işaret eden Öztürk, misafirlerin, şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını da ziyaret ettiğini kaydetti.

Öztürk, katılımcıların trekking, paintball, futbol, mini golf, badminton, voleybol ve basketbol oynayarak tatilin tadını çıkardığını anlatarak, "Siirt'ten Van'a, Muğla'dan Kastamonu'ya kadar çeşitli illerden Trabzon'a gelen 176 genç, kampta ayrıca drama ve manevi eğitim seminerlerine de katıldı." ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler