Doğukan Sinik, Antalyaspor'a Geri Dönüyor! Hull City...

Ali Bozkurt
07.01.2023 - 22:33 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 22:41

Antalyaspor’un sezon başında Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’ye transfer olan Doğukan Sinik’in eski takımına geri döneceği iddia edildi. İşte detaylar...

Doğukan Sinik, Antalyaspor'a Geri Dönüyor! Hull City...

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor’un sezon başında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Championship takımlarından Hull City’ye gönderdiği Doğukan Sinik’in eski takımı Antalyaspor'a geri döneceği iddia edildi. İşte detaylar...

İngiliz gazeteci Mike White, sosyal medya hesabından Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior’un, FA Cup’ta Fulham’a 2-0 kaybedilen maç sonrası açıklamalarını paylaşırken, Doğukan Sinik’in de Antalyaspor’a döneceğini vurguladı. 

Liam Rosenior’un, Doğukan Sinik’i kiralık olarak göndermeye sıcak baktığını belirten White, “Eski takım Antalyaspor'a dönüşün olası olduğunu anlıyorum” ifadelerine yer verdi. 

İlgini Çekebilir
Ozan Tufan ve Doğukan Sinik'e Türkiye'den talip var
Habere Git

4 milyon Euro’ya gitti

Antalyaspor alt yapısından yetişen Doğukan Sinik, sezon başında Hull City’ye 4 milyon Euro karşılığında transfer oldu. 

Sakatlık sorunları da yaşayan Doğukan Sinik, İngiliz ekibinde yeteri kadar şans bulamazken, bu sezon sadece 12 maçta süre aldı. Sadece 1 asist ile takımına skor katkısı yapan 23 yaşındaki futbolcu, Hull City’nin son iki maçında kadroda yer almadı.

Doğukan Sinik, 2021/22'de Antalyaspor formasıyla ligde 32, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3 maçta forma giydi. Lig maçlarında 2 bin 307 dakika sahada kalan genç futbolcu 3 gol attı, 7 asist yaptı. 

İlgini Çekebilir
Hull City, hücuma transfer yaptı! Aaron Connolly...
Habere Git

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarına büyük jest

İngiltere Championship ekibi Hull City, sezon sonuna dek deplasman maçlarına taraftarlarını ücretsiz olarak götüreceğini duyurdu.

‘Tek aile, tek rüya’ sloganıyla sezona başlayan Hull City’de alınan bu karar sonrasında taraftarlar sosyal medyada kulübü ‘mention’ yağmuruna tuttu.

Senin için hazırladığımız haberler