Domenec Torrent: "Bir çok kontra atak yedik."

Ali Bozkurt
16.01.2022 - 21:11 | Son Güncellenme: 16.01.2022 - 21:39

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Torrent ilk maçına Hatayspor deplasmanına çıktı. Karşılaşmanın ardından İspanyol teknik adam açıklamalarda bulundu.

Domenec Torrent: "Bir çok kontra atak yedik."

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Hatayspor deplasmanında 1-2 öne geçtiği karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrıldı. Maçın hemen ardından Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent açıklamalarda bulundu. İşte Torrent'in açıklamaları...

Galatasaray'ın başında ilk maçına çıkan İspanyol teknik adam maç sonunda yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. Torrent, ''4 gündür buradayız. 3-2 iken beraberlik için hamle yaptık, o yüzden 4. gol geldi. Bu tarz şeyler olabilir. 4. golden sonra 3 puan kaybettiğimizi anlıyoruz ama sadece 3 puan... Gelişmemiz gerekiyor. Birçok kontra atak yedik. Devre arasında 3 kişi stoper kullanalım diye düşündük ama sol bek ve sağ bek ileride kaldı ve goller geldi. Daha iyi bir performans sergilemiş olsak daha iyi sonuçlar alacaktık. Afrika kupasına giden oyuncularımız var, sakat oyuncular var. Bunları bahane olarak kullanmamalıyız. Transfer için Galatasaray'ın daha önce izlediğim maçlarından sonra belli fikre sahiptim ama kendi başıma alacağım karar değil. Birlikte karar alınmalı.'' yorumlarını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler